Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztetek mikor dobott titeket a szexpartner?
Figyelt kérdés
Több èv után.2020. nov. 12. 22:51
2/14 anonim válasza:
Rosszul esett, mert nem beszéltük meg, hogy mi is volt a baj.
3/14 anonim válasza:
Nagyon rosszul érintett, köpni-nyelni nem tudtam, hirtelen és fajdalmasan dobtak.
4/14 anonim válasza:
Sajnálom,kitartás.
Ne haragudj de hol lehet találni ilyen partnert?
5/14 anonim válasza:
Fájt, de az én hibám volt, beleszerettem. Nem kellett volna többet látnom ebbe. Veled is hasonló történt?
6/14 A kérdező kommentje:
Nem volt elèg időm rà.
2020. nov. 13. 10:01
7/14 anonim válasza:
Kedves kérdező! Vagy szólítsalak Zolinak? 😀
Pont ezért tettem lapátra az enyémet. Biztos rossz neki, csak akkor nem értem miert nem igyekezett közben kicsit jobban.
Majd találsz másikat,az élet megy tovább.
8/14 anonim válasza:
Az én partnerem is Zoli volt 😄és nem volt ideje rám 😔
Aztán kiraktam mert nekem úgy nem volt jó.
9/14 anonim válasza:
Van egy cuki zene Szedertől: " A Zoli minden lánnyal hetyeg, Peti pedig sajnos meleg." 😀
10/14 anonim válasza:
Uramisten
Ma kezdtem egy ilyen kapcsolatot egy Zoli nevű férfival..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!