Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor reggel kiszálok az autómból, és megyek be az udvarról, akkor (a munkahelyemről) egy pali csomószor néz engem, akár addig is amíg be nem megyek az épületbe. Ez jelenthet valamit, vagy csak bambul? N
Figyelt kérdés
Köszönnk szokott de amúgy nem vagyunk jóban.2020. nov. 12. 16:53
1/5 anonim válasza:
Nem, semmit se jelent, főleg ha amúgy nem is vagytok jóban.
3/5 anonim válasza:
Elég beteg egy forma én a helyedben tartanék a táskámban paprika sprayt vagy egy Kiszel Tünde naptárat önvédelmi célból
4/5 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan lealázhatod, egy: "Mi az, ma is engem vártál?" kérdéssel? Hidd el, váratlan lesz neki, így totál K.O. lesz...:)
Amúgy lehet, hogy valóban bejössz neki, csak nem mer közeledni, vagy mert izgatja, hogy nem vagytok jóban.
AZ is lehet, hogy szeretné rendezni a köztetek lévő problémát, csak amikor megjelensz, leblokkol:):). Pedig minden reggel erre készül:).
5/5 A kérdező kommentje:
Ja nem vagyunk rosszban. Csak jóban sem. Nincs köztünk semmi kontakt, csak párszor beszéltem vele munka miatt.
2020. nov. 12. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!