Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire működik egy kapcsolat 28 éves fiu és 17 éves lány között?
Amikor megismerkedtem a párommal 17 éves voltam, van köztünk 8 év korkülönbség, és együtt vagyunk 6 éve.
Van erre is példa, ahogyan arra is, hogy sokan a korkülönbség miatt mennek szét x év múlva.
Nekünk lett jövőnk, sok küzdelem árán, de lett.
Már van saját lakásunk is, együtt élünk 5 éve.
Egy nagy baráti társaságom van, közös érdeklődési kör, hobbi.
Sok korosztályt felölel, kb 16- 40 -ig.
Na, a két eüberke, akik összejöttek, pont ilyen korúak. A srác, egy nagyon rendes kedves, a csajszi is. Eleinte féltek mit szólnak hozzájuk az emberek.
És amúgy így leírásból, én is azt gondolnám hogy gond van fejedben. De ismerve azt a két embert.. Ők nagyon egymásra találtak, és nagyon aranyosak együtt. Nem igazán látszik a korkülönbség. Most már pár évvel idősebbek. Nem tudom volt e kezdetben nehézség, a lány szülei teljesen elfogadták, és nagyon kedvelik a srácot. Nagyon kedves, összetartó pár.
Szóval van jó példa rá az életemben, hogy működik, és okés.
Tiszta szégyen hogy 28 évesen 17 évessel kezdesz.
Lassan 30 vagy, egy felnőtt férfi. Mit akarsz egy középiskolástól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!