Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki nem volt ideges és nem parázott az elsőnél?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 22:38
11/12 anonim válasza:
Nekem az első nagyon balul sült el, mert igazából a barátom nagyon féltett, mivel először vett el lánynak szüzességét. :)
Aztán akkor csak félig hatolt be, utána le is álltunk. Szóval akkor még nem vette el a szüzességemet.
Majd második próbára... Teljesen megőrültünk mindketten, részben azért, mert egész nap húztam, és nem engedtem neki semmit sem... :)
Aztán este amíg én tusoltam, ő gyújtott gyertyákat, teljesen nyugodt környezetet varázsolt, és mire ő letusolt, én már egy kis fehérneműben vártam rá, és rá fél-egy órával elégedetten feküdtünk egymás mellett.. :)
12/12 anonim válasza:
Én.
Pedig nem voltam ittas állapotban.
Talán mert felkészült voltam, és nem 14-15 éves mikor megtörtént...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!