Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ideje kezdtem el tampont használni és tök jó, meg se érzem h bent van, de csak az elsőnél. Viszont ha a másodikat rakom már be aznap, akkor az már fáj. Ez mért van?
Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 21:12
1/10 anonim válasza:
Vagy nem eros mar a verzesed, es nem csuszik be, vagy tul nagy neked. Valassz kisebbet, vagy az OB-nak (lehet masiknak is, de azt nem tudom) van az a fajtaja, amin selymes boritas van, pont ezert, mert gyengebb napokon fajhat feltenni.
2/10 anonim válasza:
Ez azért van, mert az előző tampon felszívta a nedvességet. Mennyi időközönként cseréled?
3/10 anonim válasza:
hülye kamu kérdező inkább húzz aludni
4/10 anonim válasza:
utolsónak:miért kell leoltani?mi rosszat kérdezett?
5/10 anonim válasza:
A harmadik válaszolónak - és egy kicsit nekem is - úgy jön le ez a kérdés, mintha nem venné ki az első tampont, hanem rátolná a másodikat, és ezért fáj neki.
6/10 anonim válasza:
Nem a tampon méretével van a baj! Velem is előfordul. Ez tényleg azért van, mert az előző tampon felszívta a nedvességet, és gyakorlatilag egy száraz részen kell áttolnod a tampont. A miatt fáj.
7/10 anonim válasza:
Kiveszed az elsőt miután berakod a másodikat? :D
8/10 anonim válasza:
Miért kell hülyének nézni a kérdezőt?? Szerintem elég érthetően leírta, hogy mi a problémája..
9/10 anonim válasza:
3. válaszoló tuti pasi... vagy egy gyökér.. bár ígyis-úgyis egy hlye gyökér..
10/10 A kérdező kommentje:
igen még szép h kiveszem az előzőt -.-'
és nem is a mérettel van baj mert minit használok
köszi a rendes válaszokat:) főleg a 6. válaszolónak:) azt hiszem ez lesz a probléma, köszi szépen:):)
2010. jan. 29. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!