Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik több nővel ismerkednek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik több nővel ismerkednek, mi alapján választanak?

Figyelt kérdés
Aki hamarabb lefekszik veled? Vagy más erények alapján válaztasz? Több nőt is hülyítesz egyszerre? Sokan bedőlnek? Egyéb vélemény is érdekel!
2020. nov. 4. 07:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
16%
Voltál már úgy, hogy ránéztél valakire, kicsit megismerted, és azt mondtad, eeeez nem ez nem kell ehhez sok pénz kell?
2020. nov. 4. 07:17
 2/17 anonim ***** válasza:
89%

Amelyiknél van esélyem. Ha például Anikó pozitívan reagál a közeledésemre, visszaír, tartalmas üzeneteket ír, kérdez, kezdeményez, keresi a társaságomat, akkor őt választom.

Ha meg Barbi nem ír vissza, semmitmondó válaszokat ír, nem kérdez, flegmázik, elvárná, hogy csak én tegyek bele az ismerkedésbe, akkor őt hagyom, mert nyilván csak az egóját fényezteti velem.

Remélem érted. Átlagos férfi vagyok. Nem válogatok (nem is tehetném meg), hanem örülök annak, ami jut.

2020. nov. 4. 07:23
 3/17 anonim ***** válasza:
18%
Ugyan ugy vagyok vele, mint a #2-es. Viszont ha lenne valasztasi lehetosegem, akkor nyilvan elnek a lehetoseggel es tobb novel ismerkednek egyszerre. Valasztani termeszetesen nem valasztanek, ha mindet megkaphatnam.
2020. nov. 4. 07:28
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
A külsőm miatt soha nem volt lehetőségem több nővel ismerkedni egyszerre, de azt választanám, aki normálisabb és értelmesebb, akivel jobban érzem magam.
2020. nov. 4. 08:02
 5/17 anonim ***** válasza:
40%
Kinézet alapján választanak elsősorban, akár a nők.
2020. nov. 4. 08:49
 6/17 anonim ***** válasza:
40%

Mi az, hogy több nőt hülyít egyszerre?

A múltkor egy hasonló kérdésnél szinte az összes nő azt írta, hogy ők több férfivel is randiznak, hiszen nem kötelezőtek el még egyik felé sem. Nincs itt semmi hülyítés, ezt csinálja állítólag mindenki

2020. nov. 4. 08:50
 7/17 anonim ***** válasza:
72%

"Kinézet alapján választanak elsősorban, akár a nők."

Hatalmas tévedés. Én választottam már a piszkosul jó humorral rendelkező csajt a sótlan de éteri szépségű helyett. Persze, akit választottam sem taszított, de ez alap volt már a randinál is.

2020. nov. 4. 08:51
 8/17 anonim ***** válasza:
7%

7-es, általánosságokban beszélünk, tudod ez azt jelenti, hogy ami többször fordul elő, ami gyakoribb.

A legtöbb embernél a külső dönt, ha valaki nem jön be semennyire, úgy szinte mindegy milyen skilljei vannak, nem foglakozunk vele tovább. A fizikai vonzalom az alap, elsősorban erre gondoltam. Lehet nem igazságos, nem etikus de ez van. És kivételek mindig vannak, mint a te eseted is mutatja.

2020. nov. 4. 09:36
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Az első mellett szoktam, akivel el tudok képzelni normális kapcsolatot. Ha egy valaki ilyen szempontból kiemelkedő, a többi egyre kevésbé érdekel, akiket később ismertem meg.
2020. nov. 4. 09:41
 10/17 anonim ***** válasza:
22%
Ez a szegény hülye azthiszi hogy kapjat alfát állandóra.
2020. nov. 4. 10:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!