Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny lennél?

Figyelt kérdés

A feleségetek egyik nap munkahelyéről egy nagy csokor rózsával állít haza.

Megkérditek (megkérditek?), honnan van.

Elmondja, hogy megkereste egy régi (ffi) kollégája, akivel 25 éve nem látták egymást. Nem közvetlen kolléga volt, távolabbi. Ő hozta a virágot.

Ha rákérdeztek részletekre (?), akkor még ezeket mondja:

A fickó hobbiból fotózással foglalkozik, és párotokat azzal a kéréssel kereste meg, hogy szeretne róla is képeket csinálni.

Mutatott is néhányat, ezek a feleségetek elmondása szerint nőies, izléses, művészi fotók voltak.

Vidékies helyszínen, olyan helyen történne a fotózás, ahol gyakorlatilag csak ketten lesznek (pl. szántóföld), és a feleségetek úgy érzi, szívesen elmenne, érdekesnek tartja.

Féltékenyek lennétek-e? Mondanátok is neki?

Egyáltalán, kérdeznétek-e a részletekről?

Felmerülne-e az a kérdés, hogy miért pont őt akarja fotózni?

Szóval, hogy reagálnátok?

2020. nov. 2. 07:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Na hát nézzük:

25 éve nem látták egymást, a pali lehet nem is tudott róla, hogy a feleséged férjnél van, úgy gondolta lehet esélye, ezért hozta a virágot.

Ha nem bízol a feleségedben, akkor az szerintem nem a pali hibája, annak más oka is kell legyen.

Egyébként meg nyugodtan elkísérheted, sokan csinálják így, semmi fura nincs benne.

2020. nov. 2. 10:25
 12/15 A kérdező kommentje:

:))

Nőies fotókon nem tudom hogy mutatna, hogy a férj is rajta van, másrészt meg engem nem is ismer, miért akarna fotózni??

2020. nov. 2. 11:04
 13/15 anonim ***** válasza:
86%

Engem is érdekelne fotózás, pláne ha ingyen felajánlanák.

Valóban a feleségedben kellene bíznod, bár megértem miért van benned rossz érzés. Én elmennék vele a helyedben. Nem gondolom hogy bármi rossz dolgot csinálnának kettesben, de így csak nem kettecskén töltik el a délutánt.

2020. nov. 2. 11:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki, hogy elmész vele a fotózásra, mert téged is érdekel . A reakciójából hamar le lehet szűrni, hogy mi a helyzet. Ha látod rajta hogy nem tetszik neki az ötlet, akkor valószínűleg nem csak fotózásra menne. Plusz igy a férfit is meg tudod figyelni.
2020. nov. 2. 17:50
 15/15 anonim ***** válasza:
72%

Ne legyél hülye!

Féltékeny vagy! És nagyon jó okod is van rá.

2020. nov. 2. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!