Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hasonlóan örök magányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hasonlóan örök magányos farkas típusok, mint én? Hányan vagytok/vagyunk?

Figyelt kérdés

És miért van ez? Ti akartátok így? Vagy ezt diktálta az élet? Stb.

Írjatok bátran, én mimdenkit <3-esen meghallgatok :-)

#Magányos farkasok
2020. nov. 1. 23:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok. Az a helyzet, hogy én meguntam, hogy kihasználnak. Mert én meg oyan vagyok, hogy először bizalmatlan, de ha megkedvelek valakit, azután annyjra kötődöm az illetőhöz, hogy kb akármit csinál nem akarom elengedni. Ezt jópáran ki is használták, tudták, hogy milyen a lelkem. Szóval meguntam ezt, erőt vettem magamon és az összes mocskos embert, aki hozzájárult ahhoz a depressziós, világfájdalmas állapotomhoz, hátrahagytam és örökbefogadtam kutyákat, cicákat. Most velük élek, egyedül, de ők itt vannak nekem, én meg nekik, nem használnak ki, feltétlen a szeretetük, őszinte a velem szemben tanúsított boldogságuk, a barátaim, társaim. Imádom őket. Ennyi az én sztorim, írhattok még:)
2020. nov. 2. 09:01
 12/14 anonim ***** válasza:

11: Sajnálom :(

Nem tartom lehetetlennek, hogy ezeket az embereket bevonzottad az életedbe, lehet ha olyan lesz (lenne, ha fejlesztenéd magadat) a személyiséged kisugárzása, akkor ezeket a típusú emberek nem találnának be. :) Én is azt szoktam mondani az én cicómnak, hogy te vagy az egyetlen csaj aki kitartott mellettem (12 éves a főnöknő 😅) . Szabadnapos vagyok, lustulok itthon (ilyen f0sch időben), itt dorombol egy méterre mellettem. 🤗

(9-es voltam)

2020. nov. 2. 09:18
 13/14 anonim ***** válasza:

11. Akkor te igazából nem magányos farkas vagy.

Vágynál a társaságra, csak csalódott vagy, és félsz.

Ezért is pótlod a társaságot állatokkal.

Nekem pl. állatok jelenlétére sincs igényem, ahogy az emberekére sincs.

2020. nov. 2. 09:31
 14/14 A kérdező kommentje:

Vágytam. Már nem. Rég nem. Volt egy srác, de nem bírtam vele még egy baráti értelmes kapcsolatot sem kialakítani fél év alatt úgy, hogy hetente találkoztunk, aztán elege lett és lelépett. Ez volt az utolsó. Erre vagyok "ítelve".

Nem baj, én megvagyok így velük :)

2020. nov. 2. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!