Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz szerelemben minden problémára van megoldás? Ezt hogy oldanád meg?
Még beadagolni sem tudnám.
Hogy mondanád el életed nagy szerelmének, hogy éjszakai vizeletvisszatartási problémád van? És még csak fel sem kelsz rá... Nem tudni az okát.
Így teljes mértékben alkalmatlan vagyok párkapcsolatra, ugye? Naná, hülye kérdés.
Ma már korszerű megoldások vannak erre, van e betegséggel élők csoportja is, ahol támogatásra lehet találni...
Egyáltalán nem reménytelen és nem olyan hatalmas probléma ez szerintem, mint amilyennek hiszed, gondolod. Valószínűleg az tart vissza: "jajj, ha ezt elmondom, a másik fél mit fog gondolni rólam". Vannak olyan dolgok, amelyeket az ember elfogad a másikban, ha szereti.
Az Isten szerelmére! Be ne beszéld magadnak, hogy emiatt alkalmatlan vagy párkapcsolatra!
Elhiszem, hogy nehéz elmondani, de ez igazából semmiség.
Engem pl egy fikarcnyit sem zavarna.
Köszönöm amúgy a biztató válaszokat...
Meg mindegyiket...
Azt írod nem tudják mitől van, honnan gondolod hogy 40% hogy öröklődik?
Egyébként nem igényel akkkora elfogadást ez a probléma a partner részéről, mintha pl. érzékszervi fogyatékos lennél, mint én. Nem szeretném a kettőt feltétlenül egybevetni, csak azt szeretném mondani, hogy ennél rosszabb dolgok is vannak, amelyek nagyobb toleranciát, elfogadást, alkalmazkodást, odafigyelést jelent a partnernek.
Azt olvastam, hogy akinél nem múlik el 6 éves korig, annak a gyereke is így jár 40%-os aránnyal.
Nem tenném ki ennek a gyermekemet.
Mellettem pisilt be csaj, de úgy hogy nagyon részegre itta magát és este arra keltem, hogy csurog rám valami meleg. :D Ráadásul nem is ismertem annyira. Szegénykém totál ki volt és szégyellte magát, de én nem vettem nagyon zokon az egészet.
Mondtam neki, hogy takaríts ki, addig kifeküdtem a kanapéra és kész. Őt jobban megviselte mint engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!