Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex kapcsolatban vagyok vele, elhivtam vacsorázni?
Igent mondott, amikor pár napja kérdeztem egyszer együtt vacsorázni-e velem, mert szívesen megisnerném jobban.
Akkor nagyon örültem, mert hirtelen úgy voltam vele, hogy talán ő is többet érez
Aztan lehet, h ezt is szórakozásnak fogja fel, és neki bele fér.
Erre nem szeretnék nála rakerdezni. Talán a vacsorán kiderülhet jelekből?
Volt valaki hasonló helyzetben vagy szex kapcsolatban?
Aki most is abban van, elmennél így egy vacsorára vagy az nem fér bele?

Többféle szexkapcsolatról tudok. - Én magam olyanban voltam, hogy a férfi sehova sem hívott meg. Karácsonyra 1 tábla milka csoki. Hetente úgy 2 óra a hétvégi házában. Sajnos. Merthogy én fülig szerelmes voltam belé. Végig abban reménykedtem, talán többet kezd el érezni irántam és legalább egy közös kirándulásunk lesz....
- Egy férfi kollégám ennél már gálánsabb volt a több éves szeretőjével. Ő minden év végén elvitte a hölgyet elit helyre vacsorázni. Azt hiszem welnesben is voltak.
- Aztán olyanról is tudok ahol a szerető vagy szexpartner támogatást kapott, drága ajándékokkal megspékelve.
- És még egy változat: ahol a nő ad többet, ajándékoz vagy éppen támogat.
Tehát sok féle variáció létezik. Attól függ, ki szerelmes és ki az aki ezt kihasználja.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!