Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok olyan férfivel, aki Március óta ugyan azt az egyszer használatos maszkot hordja?
Figyelt kérdés
2020. okt. 30. 20:18
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
37 szavazat
1/13 anonim válasza:
Az exem volt ehhez hasonló, bolyhosodásig, leszakadásig hordott egyet, de azt is ide-oda gyűrögette a zsebébe, hol a külsejével, hol a belsejével csapta a képére, elég gáz volt, meg nem kicsit undorító
2/13 anonim válasza:
Azt hogy?? Én próbáltam esküszöm. A kocsiban is ott van már több hete de állandóan elszakad egy idő után.
3/13 anonim válasza:
2. Visszadugod a lukon és raksz rá egy csomót, máris javított. Lehet mosni vasalni is. Március óta vettem összesen 10db-ot. Azóta is van még új belőle.
6/13 anonim válasza:
Igen, én is ugyanazt használom március óta. :D
7/13 anonim válasza:
Maszkot kell hordani? Hol? Minek?!!! Mióta? 45/F
8/13 anonim válasza:
Hát, ha március óta még sose vette le, akkor végülis megfelel az 1x használatos megnevezésnek🤔
Amúgy h.lye kérdés, nyilván nem járnék.
9/13 anonim válasza:
Rajtam ugyanaz az alsógatya van március óta. Nem járnál velem?
10/13 anonim válasza:
Nem. Ez undi. Hónapok óta szaporodnak benne a bacik..fujj
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!