Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfog változni a véleménye? Mit tegyünk nagyon elvagyunk keseredve. 2hónapja vagyok együtt a barátommal, tegnap bemutatott a szüleinek. és miután hazahozott, és hazament, mondták a szülei hogy ne menjek sürün.
Nem látnak szívesen azért mert roma vagyok, és nem szeretnék ha a családjukba bekerülnék.A barátomnak ez nem gond, de nekik igen.
Miért itélkednek??17/L
De szerelmes vagyok belé, és ő is belém, na arról nem is beszélve hogy nem olyanok vagyunk mint a többi, dolgoznak a szüleim 3an vagyunk testvérek, magyarok között nőttünk fel.
Nem beszélek cigányosan, nem vagyok büdös, ápolt tiszta vagyok!
Ja és mivan ha nem akarok magamnak cigány pasit??
Nekem nem tetszenek ők!Nekem a magyarok tetszenek.
ja és a szüleim mindketten fél romák.
"Nem vagyok olyan értékes ember mint egy magyarlány?"
De, sőt! Több vagy sok magyar lánynál! Tudod, sajnos manapság sokak számára csak ez számít, hogy ki "magyar" és ki nem. Az ilyenek nagyon szánalomra méltóak. Tudom, hogy ez fáj, de próbálj meg ne foglalkozni velük!
Egyébként szívesen barátkoznék veled, ha nincs ellenedre...
Szia!
Én is roma lány vagyok (vagyis igazából nem teljesen mert csak az egyik szülőm roma).
Nekem még nem volt ilyenből problémám, viszont a bátyámnak igen. A lány elvitte őt a szüleihez bemutatni, és kedvelték őt a szülei! Mert ugye mi csak félig vagyunk romák, ezért rajtunk nem látszik annyira. És utána valahogy megtudták a szülei h közünk van a romákhoz, és eltiltották tőle! Szóval ilyen képmutató emberek vannak...
Bátyám barátnője szerintem elég rosszul kezelte ezt a helyzetet mert hazudott otthon, h szakítottak meg minden, de hát persze h nem lett jó vége. Szóval szerintem itt Te nem tudsz sokmindent tenni, maximum a barátod tud ellenálni a tiltásuknak. Ha szeret Téged, akkor megbeszéli a szüleivel, de sztem egy "titkos kapcsolatba" ne menjetek bele. REmélem segítettem. Ha szeretnél beszélgetni, elküldöm privát e-mailben az msn címem
17/L
Szivesen beszélgetek veletek!
Olyan jó hogy van akik nem itélkeznek bőrszín alapján.
Szerencsére még vannak ilyen emberek. :) Tudod, én azt mondom, hogy egy embert ne az alapján ítéljünk meg, hogy milyen a bőrszíne, vagy hová valósi.
Amúgy van msned?
18:07-es kommentelő vagyok, elküldtem neked privátban az msn címem
17éves lány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!