Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek menyire szép egy ilyen női test? (lent link)
A válasz megírásának időpontja: ma 15:02
az oké hogy te a tüdőbeteg lányokért rajongsz de nem kell leszólni a kérdő által belinkelt nőt sem. szerintem az az ideális alak
Na a válaszoló által linkelt kép,az a szép nőies test.
L19
16:32-hoz
Milyen tüdőbeteg, te szerencsétlen?! Rendes, arányos mellei vannak, karcsú dereka és gömbölyű csípője, ezen mi a tüdőbeteg? Ez a homokóra alkat az ideális NŐi test, én is és a legtöbb férfi ösztönösen erre indul be.
Nem leszóltam amúgy a vékony csajt, csak tényközlésként írtam, hogy általában a hasonló gebébb csajok panaszkodnak, hogy a pasijuk a csöcsös-segges nőkre csorgatja a nyálát, bámulja őket az utcán, weboldalakon stb.
Ehheh, 16:32-es, a belinkelt jómellű nőről a férfiak 99%-ának nem a mintás póló jut eszébe, hanem nyálcsorgatva fantáziálnak arról, hogy mit művelnének vele a nap 24 órájában... miközben a csoffadt barátnőjük szétrobban a méregtől.
Az irigy női rinyától független, hogy a pasik a formás, nagyobb mellű nőkre gerjednek, és nem a deszkákra, ennyi.
Szerintem a kérdező által linkelt képen egy feltehetőleg magasabb, ergo karcsúbb testalkatú lány látható, aki nagyjából arányos testalkatúnak mondható(bár azért ráférne még egy 5-6 kiló).
A válaszoló által linkelten meg egy nőiesebb, teltebb idomokkal megáldott lányt láthatunk (nagyjából én is ilyen vagyok, egy kicsit kisebb cicikkel).
De hogy a kérdésre válaszoljak is: ha férfi lennék, nekem inkább az utóbbi jönne be...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!