Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek menyire szép egy ilyen női test? (lent link)
Szerintem nagyon szép. Nem nagyok a mellei, de simán B kosarasak, csak kicsit el vannak nyomva...
én szeretnék ilyen lenni=)
Én férfi vagyok, de szerintem nagyon csúnya az alakja, nincs csípője, nincs melle, nincs formás combja. Abszolút nem nőies, olyan mint egy kisfiú.
Azért az vicces, hogy szinte az összes fiú azt mondta, hogy neki ez gebe és a teltebb lányok tetszenek neki, de a lányok meg azt hiszik, hogy ez a kisfiús alak a szép. Látszik, hogy nem tudják, mi tetszik a férfiaknak.
EZ NEM SZÉP, A FORMÁS NŐ A SZÉP, AZ TETSZIK A FÉRFIAKNAK, NEM A FIÚS!
sikerült sztem a legrosszabb képet kiválasztanod, mert ezen a képen az előnytelen testhelyzetben van a nő;
Amúgy meg ízlések és pofonok, de tény, hogy ennél egy kicsit vastagabb lányok jönnek be az átlag pasiknak.
Egy nőnek legyen azért homokóra/hegedű alakja...
Ennek a csajnak tényleg nem nőies az alkata...annyi, hogy vékony, de az édes kevés szerintem...
A lányok tényleg azt hiszik, hogy a gebeséggel, vékonysággal tetszeni fognak. De nekem egy csomó barátnőm azon akad ki, hogy a pasija a csöcsös-segges nőket nézi meg az utcán, nagymellű csajos képeket nézeget a haverjaival stb.
Szóval szerintem is a nagymellű, homokóra alkat, akire a pasik izgulnak, ez ösztönös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!