Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel 10kor késő rairni valakire?
Ha közeli rokon / jó ismerősöd és fontos dolgot akarsz vele akkor nem késő..
Ha látod hogy fent van akkor írj nyugodtan mert tuti nem zavarod/kelted fel vele..
Ha ismerkedni akarsz, akkor késő.. :D
Gondolom fiú / férfi vagy..
Szaporítsd a gondolataid reggelig, és akkor írj neki!
Sok sikert!
4.
"kell próbálkozni". KELL. K E L L
Na ja. Ez az előírás, "igazodj kérdező"! :D
Kérdező
Teljesen mindegy mikor írsz az adott embernek - egyedül késő este és kora reggel van rá esély, hogy alszik és nem fog reagálni sokáig. Nekem pl. reggel vagy délelőtt értelmetlen írni, mert alszom. Vagy dolgozni vagyok. És egyik esetben sem érek rá reagálni!
Rám nyugodtan rám írhatsz, szándékosan nincs okostelefonom, így eleinte nem is értettem, amikor egy kisgyerekes ismerősöm kiírta Fb-ra nyilvános posztban, hogy legyetek szívesek este 10 után ne küldjetek üzenetet. Akkor jöttem rá, hogy van akinek ilyenkor jelez a telefonja. Én a Fb chatet, e-mailt úgy használom, hogy amikor időm van, leülök a gép elé és elolvasom a leveleket és válaszolok is rájuk. Ha hajnali 2-kor, akkor hajnali 2-kor. Viszont miután kaptam már emiatt jó sok nyavalygást, egyre jobban félek az üzenetekre akármikor válaszolni, az e-mailt meg időzítővel lövöm el reggel 8-kor. Szerencse, hogy már tud ilyet a gmail.
Viszont sms-t és telefonhívást én sem szeretek este 10 után kapni. Vagy alszok, vagy rögtön arra gondolok, hogy baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!