Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves vagy? Házas, kapcsolatban, egyedülálló? Férfi, nő?
Figyelt kérdés
Csak kicsit lássuk, mennyi tapasztalattal kapunk tanácsokat a kapcsolatainkkal kapcsolatban.2020. okt. 29. 08:48
31/43 anonim válasza:
32 éves házas nő. 7 év kapcsolatban és ezen belül 3 éve házas
36/43 anonim válasza:
Kérdező, levontál már valami következtetést,vagy gyűjtöd még a válaszokat?
37/43 anonim válasza:
Én levontam. Azt hittem, többnyire huszonévesek vannak itt. Ehhez képest inkább a harmincas, negyvenes korosztály és talán a nők többen, de azt nem számoltam össze. A szexrovatban meg férfitöbblet van, az tuti.
38/43 anonim válasza:
Tenyleg ennyire fontos a méret.. de azt mondjak tul nagy fajdalmat okoz.. akkor miert is keresed azt ami fajdalmat okoz mindegy.. se nem vagyok no se nem vagyok fekete
39/43 anonim válasza:
37-es,az,hogy ez a korosztály válaszol még semmit nem jelent 18-25 korosztályból vannak szerintem a legtöbben.
40/43 anonim válasza:
32, nő, október óta házas, 5 és fél éve kapcsolatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!