Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minél csúnyább, szegényebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél csúnyább, szegényebb, sikertelenebb párom van, annál jobb, erkölcsösebb ember vagyok?

Figyelt kérdés
Gyakori-logika szerint akinek szép, gazdag, sikeres párja van, az nem is szereti, csak ezekért van vele. Akkor ezeknek az ellenkezőjét kéne keresni?
2020. okt. 28. 20:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy én csak a nekem udvarló férfiakból választhatok. Én vonzalom alapján választok. Na most én tanár vagyok, tehát nálam jobban keres a buszsofőr is meg a szakmunkás is, meg a mérnök is. Tehát bárkit választok, egy felszínes lotyó vagyok?

Amúgy én beérném egy másik tanárral. Egy másik "szakadt bölcsésszel", sőt arra vágynék, de valahogy ők sosem találnak be. Mindig az ilyen vállalkozók meg tudja fene, mik.

De nálam egy kapcsolat a kölcsönös vonzalomról szól. Tehát akivel bejövünk egymásnak és össze illő a személyiségünk,azzal jövök össze. Nem érdekel, mit dolgozik.Nem is értem, ti miért ebből indultok ki. Lehet, hogy ti vagytok az anyagiasak, nem a nők?

2020. okt. 28. 22:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
#5: de ha a nő a tehetősebb, akkor a logikádat követve a férfi van vele a pénzéért.:D
2020. okt. 28. 23:02
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Az a szakadt bölcsèsz a helyi konyvtaros konyvtar szakos diplomaval?
2020. okt. 29. 07:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
#13: Tudod, a kultúra (google-ben megtalálod a szó definícióját) alapja, hogy olvasással bővítjük ismereteinket.
2020. okt. 29. 13:01
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem igaz a szteretotípia , akkor a nők mért koppnak le egy jó beszélgetés után , mikor rákérdeznek a múnkádra és nem dollár jeleket dobja a gép ha nem a lúkas zoknit ?! Elmondom, a számukra vonuó személyiség az harmadlagós dolog, ha nincs mellette minimum az a lóvé stabílítás ami a számukra megfelel . Tehát akkor fontosak az érzelmek ? Nem!
2020. okt. 29. 22:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
#15 Egyfelől nyilván anyagias ribikkel ismerkedsz, de neked nem felel meg az átlagos lány. Ugyanis ha az a beszélgetés valóban jó volt neki is, érdekelni fogod. Én több embert koptattam már le egy beszélgetés után, ami szerinte egy jó beszélgetés volt, szerintem meg unalmas, attól, hogy én kedvesen elcsacsogtam vele a családjáról meg hasonlókról. Egy unalmas embert ismertem meg, és kész. Nálam anyagilag kivétel nélkül mind jobban álltak ezek a férfiak. És???? Nem ez a lényeg. Nem mindenkinek ez a lényeg. De én egy valóban átlagos lány vagyok, nem egy sminkeletlen Palvin Barbi.
2020. okt. 30. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!