Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki hogy szeretem?
Nem akarlak lelombozni, csak feltettél 1 kérdést, én pedig válaszolok rá az én meglátásom szerint!
Ha komolyan érdekelnéd a srácot, mármint járni akarna veled, komolyan tervezne akkor már lépett volna, és tudatta volna veled,h mit szeretne!
Az alkalomra vár, hogy megdughasson.....
Nagyon nem ismered még a fiúkat! Ajánlom,h most tisztázd le a dolgokat, mert, ha még jobban belezuhansz a gyerekbe nagyon nagy csalódás lesz!
A körülményeket csak te ismered, lehet hülyeséget beszélek,mert a fiút nem ismerem , de gyanús........
.....mi mindannyian álnok 2színű szemét mocsok alakok vagyunk!!!
De mi így érezzük jól magunkat...:D:D
21/F
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt!!!!
KÖSZI
jah szopni szoptál már de helyesen írni még nem tudsz. de tényleg, igazad van mi vagyunk a hülyék.
remélem büszke vagy magadra, kis taknyos
L/16
szeretem mond meg neki,hogy te többet szeretnél.
és ő mit szeretne.
amúgy attól hogy szoptál nem vagy nagy cucc max. csak szégyen 13 évesen.
és az,hogy mosolyog ly-al van.
tényleg fordíts több időt a tanulásra mint a pasizásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!