Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nővérem kisbabát vár. A férje megjegyzést tett, hogy "na, most milyen nagy lesz a hasad". Szerintetek mi motiválja?
Ha ez volt a legelső reakciója, az azért furcsa, de ha csak egy megjegyzés volt, az helyzettől függően lehetett tapintatlan, de nem kell egyből rosszindulatot vagy bántó szándékot feltételezni, se azt előrevetíteni, hogy neki nem fog így tetszeni a felesége teste.
De amúgy mint minden hasonló esetben, itt se az a lényeg, hogy objektíven megállapítsuk, hogy kinek van igaza, hogy tényleg bunkó volt-e a férj vagy túlreagálta-e a nővéred. Egy kapcsolatban mindig vannak félreértések és szerencsétlen megjegyzések, akaratlan megbántások, a kérdés az, hogy ezeket sikerül-e együtt megbeszélni és tisztázni. Lehet normális hangnemben közölni, hogy valami kicsit rosszul esett, meg lehet sérelemként őrizni és hagyni, hogy mérgezze a kapcsolatot (még egy ilyen apróság is tudja).
15.-nek.
De a legtöbb nőnek előjönnek a bajok!
- túlsúly
- striák
- vizelet csepegés
- aranyér
- műtéti heg
- csökkenő libidó
- tág hüvely
- ...
Tudom, mert állatorvos vagyok.
14: én is kettőt szültem, és nem néz ki így a hasam, sima maradt. Ettől függetlenül szerintem a linkelt nő hasa teljesen vállalható, a kimondottan rondától messze van. Ha nem egy őstuloknak szült gyereket, akkor a férjét egyáltalán nem fogja zavarni, mert értékeli, hogy kihordta a közös gyereküket. Az én férjem pl. kifejezetten szereti a császárhegemet simogatni, azt mondja, jó ránézni.
Nekem nagyon durva, amikor valaki annyira csak a külsőségeknek él, hogy egy baba születésében is csak azt látja, hogy "na, a csajom testének annyi". Tartalmas egy kapcsolat lehet az ilyen. Ja, nem.
9-essel értek egyet. Erre gondoltam.
Primitívnek tartom.
Egy leendő apának az jusson eszébe, hogy ott növekszik a közös kisbabájuk.
Nem beszélve arról, hogy a legtöbb kismama kivirul, gyönyörű lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!