Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nővérem kisbabát vár. A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nővérem kisbabát vár. A férje megjegyzést tett, hogy "na, most milyen nagy lesz a hasad". Szerintetek mi motiválja?

Figyelt kérdés

2020. okt. 26. 15:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%
A kedves férje egy bunkó fsz. Ezzel csak azt közölte, hogy undorító neki a nagy has. A legnagyobb probléma az inkább, hogy az ilyen minek szaporodik? És ezzel egyenesen arányos az, hogy egy ilyen taplóval miért vállal valaki gyereket?
2020. okt. 26. 16:31
 12/20 anonim ***** válasza:
78%

Ha ez volt a legelső reakciója, az azért furcsa, de ha csak egy megjegyzés volt, az helyzettől függően lehetett tapintatlan, de nem kell egyből rosszindulatot vagy bántó szándékot feltételezni, se azt előrevetíteni, hogy neki nem fog így tetszeni a felesége teste.

De amúgy mint minden hasonló esetben, itt se az a lényeg, hogy objektíven megállapítsuk, hogy kinek van igaza, hogy tényleg bunkó volt-e a férj vagy túlreagálta-e a nővéred. Egy kapcsolatban mindig vannak félreértések és szerencsétlen megjegyzések, akaratlan megbántások, a kérdés az, hogy ezeket sikerül-e együtt megbeszélni és tisztázni. Lehet normális hangnemben közölni, hogy valami kicsit rosszul esett, meg lehet sérelemként őrizni és hagyni, hogy mérgezze a kapcsolatot (még egy ilyen apróság is tudja).

2020. okt. 26. 16:32
 13/20 anonim ***** válasza:
8%
Akaratlan megbántás létezik, de ez annyira giliszta érzelmi szint, hogy már nem igaz. Ha ez akaratlan, akkor ennek az embernek gondnokság kell, mert agyilag zokni.
2020. okt. 26. 16:35
 14/20 anonim ***** válasza:
47%

ELŐTTE: [link]

UTÁNA: [link] [link]

2020. okt. 26. 16:54
 15/20 anonim ***** válasza:
72%
#14: felesleges ilyent linkelni. Van testvérem, tehát anyu kétszer szült, és most 50 körül is lapos, sima hasa van. Egyetlen egy pici stira sincs rajta.
2020. okt. 26. 16:59
 16/20 anonim ***** válasza:
33%

15.-nek.

De a legtöbb nőnek előjönnek a bajok!

- túlsúly

- striák

- vizelet csepegés

- aranyér

- műtéti heg

- csökkenő libidó

- tág hüvely

- ...

Tudom, mert állatorvos vagyok.

2020. okt. 26. 17:02
 17/20 anonim ***** válasza:
46%
Ha csak egyszer jegyezte meg... vannak olyan emberek, akik egyszerűen nem tudják, mit mondjanak közösségi helyzetben, és kicsúszik a szájukon egy ilyen megmosolyogtató mondat. Én hagynám, ha nem látnám azt, hogy annyira fetisiszta, hogy nyilvánosan is, kicsit perverz módon beszél ilyenekről.
2020. okt. 26. 17:19
 18/20 anonim ***** válasza:
71%

14: én is kettőt szültem, és nem néz ki így a hasam, sima maradt. Ettől függetlenül szerintem a linkelt nő hasa teljesen vállalható, a kimondottan rondától messze van. Ha nem egy őstuloknak szült gyereket, akkor a férjét egyáltalán nem fogja zavarni, mert értékeli, hogy kihordta a közös gyereküket. Az én férjem pl. kifejezetten szereti a császárhegemet simogatni, azt mondja, jó ránézni.

Nekem nagyon durva, amikor valaki annyira csak a külsőségeknek él, hogy egy baba születésében is csak azt látja, hogy "na, a csajom testének annyi". Tartalmas egy kapcsolat lehet az ilyen. Ja, nem.

2020. okt. 26. 17:54
 19/20 A kérdező kommentje:

9-essel értek egyet. Erre gondoltam.

Primitívnek tartom.

2020. okt. 27. 19:17
 20/20 A kérdező kommentje:

Egy leendő apának az jusson eszébe, hogy ott növekszik a közös kisbabájuk.

Nem beszélve arról, hogy a legtöbb kismama kivirul, gyönyörű lesz.

2020. okt. 27. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!