Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ír mindig lehetetlen időpontokban?
Volt egy srác, akivel másfél hónapig voltunk együtt. Sajnos ez Németországban történt, nekem haza kellett jönnöm. Abban maradtunk, hogy egyelőre írogatunk és kis lépésekkel megnézzük, működhet e a tavkapcsolat.
Ugyanakkor ő mindig éjfélkor, hajnali kettőkor ír, akkor viszont egy óràn keresztul, rengeteget kérdez (melyebb temakban) es o is sokat mesel magarol. Szerintetek mi jarhat a fejeben? Ha nem akarja folytatni akkor miert nem raz le?
Nem lehet, hogy nem ér rá?
Hogy dolgozik?
Bár ez az egész tényleg fura, de tőle kellene megkérdezned inkább, mi itt max csak tippelgethetünk.
Koszonom mindannyiotoknak a valaszokat!
Egyes, azert nem razom le, mert nagyon fontos nekem es szeretnem ha mukodne. Valo igaz, en is kesoi idopontokban irok - egesz egyszeruen azert, mert akkor van idom atgondolni a valaszainat. Ugyanakkor tudom, hogy en nem kvazi felreteszem ot meg nem azert nem irok napkozben mert harmadrangu szamomra, ezt az o oldalarol viszont nem tudom.
Negyes, o napkozben dolgozik, de sokszor van home officeban. Sajnos nem merem megkerdezni a dolgot, ugy erzem en az elefant vagyok ebben a kapcsolatban o pedig a nyul es ha rosszul lepek elijesztem..
Otos, es ez mit jelent?
Itt a mobiltelefon bezavar, igaz, hogy uj illem is jott vele. Szamitogeprol irt az ember, es akkor olvasta a masik, mikor akartaa. Es nem chat volt, de tobb faradsagot tettek bele az irasba az emberek. Ha ir mindig, akkor fontos vagy, ez biztos. Az emberek nagy resze, aki nem jar be ugyanugy dolgozni, teljesen fejreallt eletet kezdett elni, meg a nyugdijasok is.
Oke, nem empatikus veled, ha keson ir.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!