Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ír mindig lehetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ír mindig lehetetlen időpontokban?

Figyelt kérdés

Volt egy srác, akivel másfél hónapig voltunk együtt. Sajnos ez Németországban történt, nekem haza kellett jönnöm. Abban maradtunk, hogy egyelőre írogatunk és kis lépésekkel megnézzük, működhet e a tavkapcsolat.

Ugyanakkor ő mindig éjfélkor, hajnali kettőkor ír, akkor viszont egy óràn keresztul, rengeteget kérdez (melyebb temakban) es o is sokat mesel magarol. Szerintetek mi jarhat a fejeben? Ha nem akarja folytatni akkor miert nem raz le?

2020. okt. 25. 20:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Te miért nem rázod le? Miért válaszolsz olyan lehetetlen időpontban?
2020. okt. 25. 20:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerűen meg lehet mondani, hogy reggel dolgozol, ezért amikor ő ír, akkor alszol, a telefonodat pedig lehet vinni a konyhába is, ha nem érti ezt meg. Egy minőségi és tartalmas kapcsolat napközben is nagyon jól működik, nem hiszem, hogy 20 órát dolgozik minden nap.
2020. okt. 25. 20:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert az éjszaka gyermeke.
2020. okt. 25. 20:45
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

Nem lehet, hogy nem ér rá?

Hogy dolgozik?

Bár ez az egész tényleg fura, de tőle kellene megkérdezned inkább, mi itt max csak tippelgethetünk.

2020. okt. 25. 20:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem munka után elüti az időt TV-vel vagy játékokkal, utána jön a pia és mikor már jól érzi magát, jössz te.
2020. okt. 25. 21:10
 6/11 A kérdező kommentje:

Koszonom mindannyiotoknak a valaszokat!

Egyes, azert nem razom le, mert nagyon fontos nekem es szeretnem ha mukodne. Valo igaz, en is kesoi idopontokban irok - egesz egyszeruen azert, mert akkor van idom atgondolni a valaszainat. Ugyanakkor tudom, hogy en nem kvazi felreteszem ot meg nem azert nem irok napkozben mert harmadrangu szamomra, ezt az o oldalarol viszont nem tudom.

Negyes, o napkozben dolgozik, de sokszor van home officeban. Sajnos nem merem megkerdezni a dolgot, ugy erzem en az elefant vagyok ebben a kapcsolatban o pedig a nyul es ha rosszul lepek elijesztem..

Otos, es ez mit jelent?

2020. okt. 25. 21:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkorra alszik be a Helga.
2020. okt. 25. 22:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Mert ez az írás lényege. Akkor tudsz rá válaszolni, amikor alkalmas. Nem lehet zavarni vele.
2020. okt. 25. 22:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem meg szimpan felborult a bioritmusa a home officetol, ne agyald tul. Masreszt pedig, ha szereted a kant, es latsz vele jovot, miert nem mesz vissza hozza? Egy eleted van.
2020. okt. 26. 00:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Itt a mobiltelefon bezavar, igaz, hogy uj illem is jott vele. Szamitogeprol irt az ember, es akkor olvasta a masik, mikor akartaa. Es nem chat volt, de tobb faradsagot tettek bele az irasba az emberek. Ha ir mindig, akkor fontos vagy, ez biztos. Az emberek nagy resze, aki nem jar be ugyanugy dolgozni, teljesen fejreallt eletet kezdett elni, meg a nyugdijasok is.

Oke, nem empatikus veled, ha keson ir.

2020. okt. 26. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!