Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen a oldalon valaki ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen a oldalon valaki ismerkedet már és ha igen akkor mennyire érte meg?

Figyelt kérdés
Arra lennék kívácsi, hogy most tlálkoztál-e vele, milyen viszonyt alakítottál ki vele és lány vagy fiú volt?

2020. okt. 24. 20:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen ismerkedtem már itt. De változó eredménnyel. Sokan eltűnnek. De találtam már innen barátot. Egyelőre többet még nem sikerült kialakítani. Ja és lány volt. De az, hogy mennyire éri meg egyén függő. Mármint úgy értve lehet én találtam barátot, ha másoknak még nem sikerült. Van akinek már kapcsolat is alakult itt. (Nem alkalmira gondolok)
2020. okt. 24. 21:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen,volt hogy sokáig beszélgettünk,aztán elmúlt.1sráccal taliztam,vele még tartom a kapcsolatot.
2020. okt. 24. 21:03
 3/9 anonim ***** válasza:

többször és semennyire. az egyik leginkább egy lelki szemetesládát szeretett volna, fél évig viszonylag közvetlen kapcsolatban voltunk, utána lett egy párja, és elkezdett hanyagolni, végül pár hét után jelezte, hogy mi előtte sem voltunk jóban.

a másik is hasonló, ott sokkal közvetlenebb kapcsolat kialakult, viszont van egy csomó mentális problémája, amit néha megosztott velem, majd egyik pillanatról a másikra leépített, mert állítása szerint ő nem tudja ezt tovább fenntartani.

utóbbival kapcsolatban tanulság, mert sokan vannak itt is, akik szerint egy magányos, kétségbeesett embert könnyebb préda, hogy nem könnyebb semmivel. a legtöbb ember okkal magányos. vagy azért, mert lelkileg visszataszító vagy azért, mert óriási, irreális igényei vannak, és a tökéletes embert keresi.

szóval én valószínűleg messze elkerülöm az itteni embereket, ismerkedek inkább személyesen, ha az élet úgy hozza.

2020. okt. 24. 21:07
 4/9 anonim válasza:
Egy lannyal ismerkedtem meg, legjobb baratok lettunk, meg is kedveltem, 2 evig irtunk, aztan mar nem voltam annyira erdekes neki es lesz_rt :) Ha ezt olvassa, akkor uzenem neki h gec_re hianyzik xd es remelem mar jobban van es mosolyog sokat mert jol all neki. 19F
2020. okt. 24. 21:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Több párom volt innen, a végleges is.
2020. okt. 24. 22:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer... És nagyon gáz volt. Elhivott randizni, ahol ő felajánlotta h fizet. Aznap este láttam, hogy írt egy kérdést itt rólam, hogy milyen szemét vagyok, mert nem fizettem ki a kòlámat, pedig ő annyit utazott miattam..etr sajnos csak a második találkozó után láttam, és rögtön hozzá is szóltam, persze tagadott mindent. :D
2020. okt. 24. 22:28
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Azzal remélem mindenki tisztában van, hogy attól, hogy valaki találkozott innen egy hülyével vagy számára nem ideálissal, attól másnak nem kell elvenni a kedvét az ismerkedéstől. Ki tudja, vannak innen házasságok és borzalmak is, nem az oldalt minősíti, hogy egyes emberek hogyan jönnek ki egymással.
2020. okt. 24. 22:47
 8/9 anonim ***** válasza:
46%
100-ból 1 esetben talán szerencséje lehet valakinek. nem az oldallal, az emberekkel van baj. meg továbbra is azt állítom, hogy aki anonim oldalakon kényszerül ismerkedni, az nem a véletlen műve.
2020. okt. 24. 22:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Ismerkedtem innen, most az egyszer, és soha többet :D Maradok a személyesnél, majd he lesz rá lehetőség, de egyelőre inkább hanyagolom. Nincs baj azzal egyébként szerintem, ha valaki innen ismerkedik, inkább egy értelmes válasz alapján írjon rám valaki, mint egy agyonretusált kép miatt.
2020. dec. 14. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!