Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb aljasság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legnagyobb aljasság, amit egy nő ellen elkövetettél?

Figyelt kérdés
2020. okt. 24. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
Megbecsültem, miközben ő arra vágyott, hogy szénné alázzák. Hibáztam.
2020. okt. 24. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Egyáltalán megismertem. Mindenki jobban jár, ha engem nem ismer :)
2020. okt. 24. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Régen történt már, de miután letiltott engem és nem állt már velem szóba megpróbáltam álnévről beszélgetni vele, mert nem tudtam elfogadni, hogy megszakította velem a kapcsolatot és nagyon hiányzott. Tudom, ez beteges dolog és csak az őrültek csinálnak ilyet, de egy idő után elmondtam neki, hogy ki vagyok én. Ma már nem tennék ilyet. Ezt lehet aljasságnak nevezni, mert hazudtam neki és megtévesztettem. De nem bántani akartam ezzel, csak beszélgetni vele.

F

2020. okt. 24. 20:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó szakításom (velem tették meg) után hagytam időt magamnak regenerálódni. Visszamentem társkeresőzni. Voltak nagyon jó lehetőségek, de egy kivételével mindég én szakítottam meg a dolgot. (1-2-3 randi után).

Tl;dr: Elmenekültem.

Rá kellett jönnöm, hogy nem tisztultam ki igazán. Lelkifurkám volt elég sokáig. Ha ezt aljasságnak definiáljuk, akkor legyen az. Más nem volt.

2020. okt. 24. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szakítás után hagytam hogy a düh beszéljen belőlem vele.
2020. okt. 24. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Tudtam hogy bejövök neki nekem nem tetszett, húztam az agyát jó sokáig, a haverokkal meg röhögtünk rajta. Visszahallotta és volt egy öngyilkossági kísérlete. Leugrott egy magaslatból, csodával határos módon élte túl egy év kórház. Nem tudom, hogy miattam volt-e, vagy más volt az ok, de baromira megbántam az egészet.
2020. okt. 24. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:
itt a többség szimplán megszületett és ennyi
2020. okt. 26. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!