Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb aljasság, amit egy nő ellen elkövetettél?
Régen történt már, de miután letiltott engem és nem állt már velem szóba megpróbáltam álnévről beszélgetni vele, mert nem tudtam elfogadni, hogy megszakította velem a kapcsolatot és nagyon hiányzott. Tudom, ez beteges dolog és csak az őrültek csinálnak ilyet, de egy idő után elmondtam neki, hogy ki vagyok én. Ma már nem tennék ilyet. Ezt lehet aljasságnak nevezni, mert hazudtam neki és megtévesztettem. De nem bántani akartam ezzel, csak beszélgetni vele.
F
Utolsó szakításom (velem tették meg) után hagytam időt magamnak regenerálódni. Visszamentem társkeresőzni. Voltak nagyon jó lehetőségek, de egy kivételével mindég én szakítottam meg a dolgot. (1-2-3 randi után).
Tl;dr: Elmenekültem.
Rá kellett jönnöm, hogy nem tisztultam ki igazán. Lelkifurkám volt elég sokáig. Ha ezt aljasságnak definiáljuk, akkor legyen az. Más nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!