Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon jól teszem, ha bevállalom a kapcsolatot?
Van egy pasi, akivel sose tudtam volna elkepzelni egy kapcsolatot, mert kinezetre sem felelt meg, se mint háttér, de sokat tett azert, hogy megvaltoztassam a véleményem, sokat tett értem, dolgokat, amelyek nekem akkor es ott fontosak voltak.
Nem vártam el, hogy tegyen bármit, de ragaszkodott hozzám.
Azt szeretné, ha bevállalnám a kapcsolatunkat a család előtt és én is úgy érzem, hogy igaza van.
Tényleg, semmi rosszat nem tudok rá mondani, sose bántott, sose kritizált, türelmes volt mindig velem, tűrte a hisztim sokszor
Az EGO... az maga az ÉN-tudat. Vagy én-ség tudat.
Hogy pl. tudod magadról, hogy ki is vagy valójában.
Na most... mennél magasabb az egod... (szokták mondani: - az egekben van az egoja!), annál erőteljesebb az ÉN-tudatod. És annál biztosabb vagy önmagadban. Annál stabilabbnak, megdönthetetlennek érzed önmagad a hitedben. A személyiségvonásaidban.
Ha véleményt alkotsz, akkor szentül meg vagy győződve arról, hogy AZ ÚGY is van. Hogy hát ez az igazság! (És persze, aki mást állít, az vagy téved, vagy hazudik)
Persze... ezt ne úgy értsd, hogy csak Te... hanem mindenire igaz, csak most 1.szám, 2.személyben írtam. (nincs jelentősége, írhattam volna 1.szám.1szem-ben is)
És bizony sokszor... legtöbbször a magányos "nemistudomkivagyok" érzete szüli a makacs kivagyiságot. A magasra emelkedett egot.
Na most...
A kapcsolatfüggőség annyit tesz, hogy akkor érzi magát valakinek, ha kapcsolatban van valakivel. (Ha nincs egyedül) Ez esetben Veled. Ám ez is az ego műve... Minél magasabb az ego, annál inkább van meggyőződve arról, hogy Te vagy az egyetlen és felcserélhetetlen NAGY Ő számára. (Ez... már egy létező párkapcsolatban a féltékenység melegágya.)
Azonban lehet fordítva is.
Ezért is mondtam: Végezz alapos önvizsgálatot. Mert, ha Te magad vagy az erőteljesebb én-tudatú, az egoistább, mint Ő... akkor könnyen lehet, hogy Ő azért ragaszkodik hozzád, mert téged, a Te egodat emelte magas piedesztálra, s szeretne hozzád hasonló lenni, vagyis veled azonosulni. Ez sem túl jó ómen... mert ez esetben egyfolytában csak arra törekszik, hogy Neked mindenben megfeleljen. Hogy elfogadd Őt.
De ezt, talán Te érzed a legjobban. Legbelül, a szívedben.
Amondó vagyok, hogy hallgass a szívedre. És kevésbé az eszedre.
Az ERŐ legyen Veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!