Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Latszik kivulrol, ha valaki nem csak haversagbol keresi a masik tarsasagat, hanem bejon neki az illeto?
Figyelt kérdés
Pl egy munkahelyen? En latom valakin, amikor xy-nal kommunikal, de vajon latjak-e rajtam is masok? Igazabol nem problema, csak erdekel.2020. okt. 17. 21:48
2/7 A kérdező kommentje:
Gondolom emberfuggo is valamennyire, de en magamon eszreveszem, hogy nem ugyanugy beszelek / viselkedek X kollegaval, aki tenyleg csak haver, mint Y kollegaval, aki bejon, de nem tudom, ez kivulrol feltuno-e, mert nem arrol van szo, hogy nyiltan flortolok Y-nal, fogdosom vagy ilyesmi.
2020. okt. 17. 22:01
3/7 anonim válasza:
Sajnos sok esetben látszik. Tapasztaltam már és szívatják is vele, ha olyan a munkahely, a másik felet. A legrosszabb, hogy azt is sokan észreveszik, ha a másik "összetöri a szívét", mert elutasítja a közeledését.
4/7 A kérdező kommentje:
Miert szivatjak vele?
2020. okt. 17. 22:09
5/7 anonim válasza:
1es vagyok. Ja, én is hasonlóan vagyok hogy azzal máshogy viselkedek aki bejön, mondjuk ez nálam elég feltűnő. Nem tudom hogy másnak feltűnt e, még nem hallottam vissza senkitől
6/7 anonim válasza:
Azért mert van pletykalehetőség, amin lehet csámcsogni, mint valami szappanoperában. De mint mondtam, munkahely válogatja...
7/7 A kérdező kommentje:
Ja, azt hittem, valami durvabb. Engem nem zavar a pletyka. Titokban lehet orulnek is neki, ha latszodna, mert nyiltan kimondani nem akarom, de nem vagyok az a titkolozos fajta sem, igazabol szeretem, ha tudjak az emberek, hogy viszonyulok hozzajuk, csak ez nem olyan dolog, mintha egy baratoddal akarnad tudatni, mennyire ertekeled a baratsagat :DD
2020. okt. 17. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!