Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsonyabb csajok! Nektek a tőletek magasabb fiúk jönnek be? 😁😉
Figyelt kérdés
😜2020. okt. 17. 17:22
11/24 anonim válasza:
Tőlem magasabb legyen egy kicsit.
12/24 October15 

válasza:

Fuh én már a 10 centi minusz esetén vonyítanék. [Jó mondjuk padlócirkáló vagyok szóval nem para: 173 martensal. :D ] Mit érezhet egy pasi aki 180-190 centi és 150-160 centis a barátnője te szent isten.. XD Mármint félreértés ne essék önmagában azzal nincs semmi baj, hogy valaki milyen magas csak pls a nyakam... :D [Majd ha húzódott már meg random nyakizmotok akkor megtudjátok... :D]
13/24 anonim 

válasza:

Tőlem magasabbak minimum 5, de maximum 20 centivel. Amúgy én 160 cm vagyok.
14/24 anonim 

válasza:

Én 159 cm vagyok, a férjem 181.
15/24 anonim 

válasza:

Teljesen mindegy mekkora a csaj, mindig a náluk magasabbak kellenek.
16/24 anonim 

válasza:

Nem. 165 cm vagyok. Ne legyen 130, vagy 200, de különben sosem ezt néztem egy pasiban.
17/24 anonim 

válasza:

Én 166 cm magas vagyok, nálam fontos, hogy MAX 10-15 centivel legyen magasabb a partnerem. A ~166 cm magas férfiakkal sincs bajom.
18/24 anonim 

válasza:

162 centi vagyok, 165-180 között ideális számomra.
19/24 anonim 

válasza:

Sosem érdekelt mennyire magas, én 170 cm vagyok. Volt nálam alacsonyabb barátom is, nem ezért mentünk szét.
20/24 anonim 

válasza:

163 cm vagyok 190 cm alatti pasiknak nincs nálam esélye, ideálom a 195-200 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!