Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ötletek vannak csak én kerultem ilyen helyzetbe vagy volt már más is?
Ha nem tudja mi a jó, akkor engedje el magát, és hagyjon kibontakozni, ha valami nem jó, akkor szóljon, gyakorlatilag vissza kellene menni alap szintig, és pettingelni. Nyilván fordítva neki is, kényeztetnie téged.
Ami pedig nagyon fontos, hogy beszéljetek, igen az ágyban is, azt, hogy ez most nagyon jó, de azt is, ha kellemetlen, amit a másik csinál.
" 1 eddig arra fogta, hogy az exei nem jól csinálták a dolgokat és úgymond kiölték belőle a vágyat"
Ha egy friss kapcsolatban nem akar majd mindennap találkozni veled az ágyban, akkor nagy a gáz.
Vagy nem vagy érdekes kellőképpen, vagy megvannak a mellékágak, akikhez eljárogat.
5-7-9 vagyok.
Teljesen egyet értek a 11-es válaszolóval,ugyan ezt tenném én is,nincs ebben semmi rossz.
Egy pasinak nagyon nincs mit ismernie magán. Két véglet lehetséges: 1 gyorstüzelő, 2 túlizgulja, fel sem áll neki rendesen.
Mindegyikkel lehet foglalkozni 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!