Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti is ugyanúgy várjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti is ugyanúgy várjátok hogy rátok írjon pl. az adott lány aki tetszik?

Figyelt kérdés
Most az van ,hogy sokat beszélek egy sráccal pl msn-en de mikor feljövök nem akar rám írni(de van mikor ír és nagyon eltudunk beszélgetni) és ott ülök felette,hogy vajon mikor ír már rám,és alig bírom ki... Fiúk, ti is szoktátok ezt érezni?
2010. aug. 8. 18:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
találkozzatok minél hamarabb személyesen.
2010. aug. 8. 20:03
 12/18 anonim ***** válasza:

"A komment megírásának időpontja: ma 19:59"

Akkor nem te vagy az a lány :)

Bár nekem szerencsére olyan jól alakulnak a dolgok, hogy szinte még be sem jelentkezem, már rám is ír a lány, szóval még időm sincs arra, hogy epekedve várjak rá. ;))

2010. aug. 8. 20:10
 13/18 A kérdező kommentje:
Én nem merek ráírni :D úgy gondolom ha ráírok nyomulásnak venné:(
2010. aug. 8. 20:17
 14/18 anonim ***** válasza:

"Én nem merek ráírni :D úgy gondolom ha ráírok nyomulásnak venné:("

Én nem venném annak, sőt, örülök, hogy szinte mindig Ő ír rám, mert ez azt jelenti, hogy nem vagyok közömbös a számára!;)

Ne félj, írj rá nyugodtan!:)

2010. aug. 8. 20:25
 15/18 anonim ***** válasza:
kérdező: mióta beszéltek egymással?
2010. aug. 8. 20:39
 16/18 A kérdező kommentje:
kb. 2 hónapja, azóta már találkoztunk többször is :)
2010. aug. 8. 21:21
 17/18 anonim ***** válasza:
enis pont igyvagyok ezzel:)nem merek rairni mert felek hogy zavarom vagy nincs kedve hozzam (pedig 2honapja egyuttvagyunk)de megis mindig iigy erzem.es van amikor o sme iir ram es ensem ra es igy nem beszelunk egynapot.:|eleg gaz szerintem az ilyen,igy alakulnak a veszekedesek es az eltavolodasok is.utoljara mikor eloben ebszeltunk,mondta h messen sem irok ra,es mondtam h o sem.es kiderult h azert nem irt ram mert ense ra.es en nagyon felreertettem volt a dolgokat.azthittem megunt mar v valami.:)sszoval kevesebb msn jobb,vagy irjal ra h ekruljetek a balhekat:)(mert hogyha fontosvagy neki akkor te vagy az a szemely aki sohasem zavarja,mert ha radirna mindig egy pasi,aki neked bejon meg minden,biztos orulnel neki es nem arra gondolal h mindig zavar es nemhagy beken.es ha zavarod is tudtodra adja:) )
2010. aug. 10. 18:18
 18/18 A kérdező kommentje:
igen, az msn sok bonyodalmat okoz, sok kavarás történik ott, élőben egyenesen a legjobb :) Bár néha azt nehéz megszervezni :(
2010. aug. 10. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!