38 hetesek, hogy vagytok? Várjátok már, fiu, v lány? Hogy telnek a napok?
Szia!Én még csak 37.hétben járok és kisfiúnk lesz.Én is nagyon nehezen bírom,menni nagyon nehezen tudok és alig alszom és ez miatt nagyon ingerlékenyebb lettem.Az egyik orvos szerint Január 13-ra vagyok kiírva,de a védőnővel megnéztük és december vége január eleje fele fogok szülni.
Milyen nevet adtok a babának?
Én is 37 hetes vagyok, jan. 6-ra vagyok kiírva, fiú lesz, Gergő. Tegnap voltam UH-on és még "csak" 1 fokban érett a lepény, úgyhogy a szonográfus azt jósolta, hogy csak jövőre szülök. Pedig nagyon lent van a feje, alig bírok ülni tőle.Amúgy másodok baba.
Nektek vannak már jóslók? Nekem az első terhességem alatt egy darab jósló nem volt( vagy csak nem tudtam, hogy az), pedig időre született. Most meg tegnap óta már néha érzek fájásokat.
Nektek volt már UH? Milyen a lepény érettsége és mekkorára jósolták a bébit? Nekem 2900 gr.
Én január 2-re vagyok kiírva, de én úgy beszéltem meg a fiammal, hogy karácsony előtt meglesz. Minden nap azt hiszem, hogy ma fogok szülni :))) Úgyhogy nem fog meglepetésként érni. Vagy mégis?? Szeretném már, ha megfoghatnám, megszagolhatnám, olyan kis édesek. Én kb 10 óra hosszát alszok, nekem még megy. Felébredek én is, hogy elfeküdtem az oldalamat, olyankor átfordulok, ami beletelik vagy 10 percbe, mert nem megy egyről a kettőre, de semmi rosszabb. Engem nem is vizsgált lent a doki, pedig "megpiszkálhatott" volna, hátha elkezdek nyílni, bár lehet, hogy már nyílok, nem tudom.
Könnyű, és mielőbbi szülést mindannyiunknak :))
Én is január 2-re vagyok kiírva. Áronnak fogják hívni a picurt. Semmilyen jelét nem tapasztalom magamon, hogy készülődne, igaz karácsony utánra beszéltem meg vele a nagy találkozót :-)
3400-3500 gr-ra becsülik, az alvás csak úgy megy ha a pocakom ki van póckolva egy párnával. A megfordulás borzalmas, rettenetesen nyomja a szeméremcsontomat, ezen kívül más problámám nincs.
Könnyű szülést mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!