Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan foglalkoztat a kérdés miért vonzódnak az érettebb férfiakhoz a mai 20-30-s korosztályból fiatal lányok?? és nem feltétlenül csak az anyagi biztonság miatt ... Jómagam is 50 körül járok (49) de meglepő ....
Én sem vonzódom, sőt inkább taszít. A saját korosztályommal ismerkedek.
24/L
Ilyen "régen" is volt. Lesz is.
Mindenki más. Férfiakban is van aki az idősebb hölgyeket kedveli.
Az én exbarátnőmet, amikor 17 éves volt, valóban megdugta egy 50-es manus, de arról tudni kell, hogy több nőt is megdugott. Az exem szerint fiatalos, bulizós volt az öreg, teljesen levette a lábádól.
Mellesleg a legjobb haverja apja volt.
Nekem tetszenek a nálam idősebb férfiak, de itt max 10 év a határ amit meghúzok. Viszont sosem volt még nálam ennyivel idősebb párom.
25 évesként max 35 évessel állnék szóba, nem 50es férfiakkal. Mondjuk lényegtelen is, mert van párom, 7 évvel idősebb nálam.
"miért vonzódnak az érettebb férfiakhoz"
Honnan szeded, hogy vonzódnak? nem vonzódnak. Egy-két példát leszámítva, ahol anyagi érdekek vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!