Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondanád el a srácnak akivel ismerkedsz, hogy pl szilikon melled van?
Figyelt kérdés
Tudom megosztó a kérdés, nekem már az van szóval mindegy 😃 viszont azóta nem volt új pàrkapcsolatom és nem tudom az ilyet mikor és hogyan lenne érdemes közölni?2020. okt. 12. 17:03
1/9 anonim válasza:
Nekem nem lenne szilikon mellem, így nem kell elmondanom sem. De ez nyilván nem nagy segítség neked, szóval mondd el neki mondjuk csütörtökön 16:23-kor.
2/9 anonim válasza:
Jobb minél előbb, mert sokan nem szeretik a műcicit.
3/9 anonim válasza:
ha jól van megcsinálva, nem is veszi észre. ne mondd el, csak ha rákérdez.
4/9 anonim válasza:
Lehet hogy szemre nem fogja észrevenni, de én az első tapintásnál eldobnám az agyam 🙃
5/9 anonim válasza:
Kicsit beteg, hogy szerinted bárkinek magyarázkodnod kell a tested miatt.
6/9 anonim válasza:
Látjátok, sehogy se jó ez...
Ha kicsi az nem jó, ha nagynehezen összegyűlik a műtétre a pénz, akkor meg már mű lesz és az kellemetlen....
7/9 anonim válasza:
Nekem teljesen megfelel a kicsi természetes 😊
8/9 anonim válasza:
Nekem nincs műmellem, de ha lenne, nem mondanám el senkinek, az én dolgom.
9/9 anonim válasza:
Figyelj. Ezt nem kell elmondani, ezt rögtön abban a pillanatban látni lehet. Akármilyen jól megcsinálják, ezt akkor is látni, és érezni lehet. Abban a pillanatban amikor meglátja, vagy megfogja az ember. Sajnos ez így van. Soha nem lesz olyan mint az igazi. Ha lesz kapcsolatod, akkor érdemes még viszonylag az elején közölni, nehogy koppanás legyen a vége.
Persze az is egy jó taktika, hogy megvárod amíg jól beléd zúg a pasi, és utána meg már úgyis elfogadja akármilyen is. Nem fogja azt mondani hogy ez miatt mégsem kellesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!