Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Netes ismerkedéskor lettél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes ismerkedéskor lettél már nagyon csúnya "tréfa" áldozata? Nagyon átvágva, vagy csúnyán becsapva?

Figyelt kérdés

Nem olyanokra gondolok, hogy kövérebb volt, vagy igénytelenebb...Komolyabb átvágásokra. Amik inkább a szivatás kategóriába tartozik már.

Vagy te csináltál már ilyesmit valakivel? Ha igen, miért?

2020. okt. 12. 11:09
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
86%

Egész életemben neten ismerkedtem, amíg meg nem találtam a most már férjem, akit szintén így ismertem meg. Hatalmas átverésben nem volt részem, 1 pasi volt aki nem jött el. A többi a koráról, magasságról, testsúlyról, apróságokról hazudtak maximum.

De komolyabb átverés nem volt. pl pénzt, soha senki nem húzott le rólam, mert nem vagyok se naiv se buta, hogy az ilyen próbálkozásokon ne lássak át. 35/N

2021. febr. 16. 22:40
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Én anno tini koromban lettem nagyooon durván átvágva. Egy nemzetközi levelezőtárs oldalon írt rám egy srác, aki magyar volt, de “kint élt Svédországban”. A levelezésekből aztán napi szintű chatelés lett, Whatsappon is csevegtünk, révén, hogy elég introvertált voltam, csak írásban. Fél éven át vert át ez a valaki, aki felhasználta valaki más képeit (és itt most ne a másról lementett modellképekre gondoljatok, nagyon életszerű képek voltak..). Aztán egyszer előadta, hogy motorbalesete volt és ezért nem tud hazalátogatni, és nem tudunk találkozni. Ekkor felhívtam, tökre jól eljátszotta a haldoklósdit. Aztán mivel annyira fontos lett nekem a félév alatt, amolyan plátóian, mondtam, hogy kiutazok hozzá, és meglátogatom. Hát valahogy akkor ugrott ki a majom a vízből, és mikor telefonon beszéltem vele még egyszer, akkor ott már valami csaj is röhögött a háttérben, meg eltűnt utána. Na ez volt számomra a legdurvább sztori :D és basszus, durva belegondolni, hogy ilyen elmeroggyant lehet egy ember, hogy féléven át kiadja magát valaki másnak, és naphosszakat beszél másokkal. Pszicho.
2021. dec. 4. 17:22
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen.

Főleg úgy, hogy lehet, hogy volt is neki csaja, akkor meg mi bolt ebben az élvezet.

Mert magányos emberek gyakran szoktak ilyennel szórakozni, mert ez nekik időtöltés.

Aki nem magányos, annak minek van arra szükség, hogy becsapjon neten másokat.

Pár évvel ezelőtt én is lementem Pestről Nyiregyházára kocsival.

Egy benzinkúton volt megbeszélve a találkozó. Nem jött el. Szemben volt egy 10 emeletes ház. Akkor már tudtam, hogy valahol az ablakból röhögnek rajtam.

Felírtam egy papírra, hogy

"ROHADJ MEG "

Kitettem a szélvédőre. Tudtam, hogy az ilyeneknek általában van látcsövük. 😃😄

2021. dec. 4. 19:17
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Csak a "klasszikus" volt! Nőnek adta ki magát miközben nem az volt! f.
2021. dec. 4. 22:00
 25/35 anonim ***** válasza:
19%
Ez is benne lehet a pakliban sajnos.
2021. dec. 4. 22:45
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 évig voltam fent társkeresőn, de nem volt semmi komolyabb átverés, persze azért vigyáztam is. Ha valaki nem olyan stílusban próbálkozott, nem írtam neki többet. A randikra eljöttek mindig, bár általában elég rondák voltak, de ez nem baj, nekik is kell társ.

A férjemet is végül neten ismertem meg.

Viszont később nyelvvizsgát akartam tenni, és mondták keressek külföldi levelezőpartnert. Beregisztráltam egy ilyen oldalra, aminek az oldalán le is van írva, hogy a céljuk a levelezőpartner keresés. Hát ott aztán volt minden. Ezer afrikai pasitól kaptam levelet, hogy elvesznek feleségül, hozzám költöznek, és eltartanak. Ja, aha. Ő lakik nálam, és ő tart el? Amúgy nálunk már kihaltak a férfiak, nyilván Afrikából importálok egy pasit magamnak. (Nem mellesleg leírtam a bemutatkozásban, hogy férjnél vagyok, és milyen célból regisztráltam az oldalra. )Egy orosz "lány" írt nekem, hogy őt elrabolták, és küldjek pénzt, hogy meg tudjon szökni. De a legtöbb pasi valahogy mégis abban a hitben élt, hogy ez szexchat oldal. Amúgy találtam pár normális embert, akivel tudtam a nyelvet gyakorolni, de aztán töröltem magam. A férjem is beregisztrált, hát neki is afrikai nők írogattak, hogy vegye el őket feleségül. Meg a legjobb az volt, amikor írt neki egy nő, hogy ő haldoklik, és annyira szimpatikus neki (így a fotó alapján), hogy minden pénzét rá akarja hagyni, csak küldje el neki a bankszámlaszámát. De most komolyan, ki az, aki ennek bedől? A férjem elkezdett játszani vele, mert visszaírt, hogy nagyon sajnálja, és mégis mi a baja, nem lehet rajta segíteni? Erre nem is válaszolt, csak egyre jobban nyomatta, hogy kéne neki az a bankszámlaszám. De most komolyan, ennyire hülyének nézik az embert?

2022. febr. 11. 10:44
 27/35 anonim ***** válasza:
16%
Amikor el akartam menni a kedvenc éttermembe, de nem akartam fizetni, akkor Tinderen kerestem valakit, aki felajánlja, hogy meghív, pedig tudtam, hogy úgyse lesz folytatás. Az én részem olyan 4000 ft körül volt. Ezt kb 5x játszottam el.
2022. febr. 12. 11:59
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok 27-es! Miattad olyan ellenségesek a férfiak a nőkkel. Én amikor társkeresőztem, nem engedtem az első randit drága étteremben. Max. egy üdítőre engedtem, hogy meghívjon. Nem akarok senkit lehúzni, van saját keresetem, ha ilyen helyekre vágyom, ki tudom fizetni magamnak.
2022. febr. 12. 17:31
 29/35 anonim ***** válasza:
17%
Hát nem tudom, akinek 4000 ft drága rááldozás egy randira, meg drága étteremnek hívják azt a helyet, ahol ennyiből megvan az ebéded (nyilván napi szinten drága lenne), azok nem ajánlják fel a meghívást. Jól kereső srácok voltak. Természetes nekik, hogy ők fizetnek első randin, mint ahogy az eddigi összes randipartnerem. Én is ki tudom fizetni persze, de nem akartam :) Megtehetem. Azt meg kétlem, hogy miattam ellenségesek a férfiak, nem azon a pár ezer forinton múlik az életük, szerintem inkább azért ellenségesek, mert néhány nő teljesen lenullázza őket anyagilag.
2022. febr. 12. 17:53
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Az természetes, hogy a randin a férfi fizet. Amennyiben az valóban randi. Ezért netes első vakrandin, én nem mentem soha drága helyre a fiúval, mert nem akarom, hogy senki fizessen nekem, akivel nem szeretnék folytatást. És igen, az ilyen típusú nők miatt lesznek a férfiak furák.

Pl. volt egy randim egy sráccal, nyár közepén, és kitalálta, hogy menjünk el sétálni. Tetszettünk egymásnak, ezért róttuk a köröket a 36 fokban a belvárosban órákig. Kicsit fura volt, hogy nem ültünk be sehova, de nem akartam követelőzni. Végül megálltunk egy bolt előtt, és mondtam, hogy én bemegyek, veszek egy üveg ásványvizet. Erre észrevette magát, és beültünk egy cukrászdába. Aztán mesélte, hogy neki hetente több vakrandija is van, mert már nagyon szeretne találkozni valakivel, akivel passzolnak, így elég sokba kerülne, ha minden lányt drága étterembe vinne. Ezt én meg tudom érteni. De ez meg már a sóherség határát súrolta.

2022. febr. 12. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!