Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sokat nőtt Puskás Peti a barátnőjének Dallos Bogi-nak a szemében, miután elismerte a 400-500 szex kalandját?
Figyelt kérdés
Ugye a férfi annál értékesebb, annál alfább, annál macsóbb, minél több nőt gerincre vágott már. Ez a 400-500 nő a múltjában elég masszív szám, jó sok nőt áthatóan megismert úgymond. Dallos Bogi igaz, hogy sírva fakadt meg rinyált - szavakban -, de belül, érzelmi/ösztönös síkon még vonzóbbnak tartja ezek után a pasiját? Még nagyobbakat nyög azóta az ágyban?2020. okt. 10. 14:51
2/19 anonim 

válasza:

Sajnos igen. Az is jelzi ezt, hogy van akkora hatalma, hogy meg tudta ríkatni a nőt. Vele fog maradni, vagy ha egyszer szétmennek az nem emiatt lesz majd.
3/19 anonim 

válasza:

Már olvasni is fájdalom és valójában ez nem kérdés, hanem egy hülyeségnek a kérdésbe bújtatott állásfoglalás.
4/19 anonim 

válasza:

Ha nem ezen háborognának itt az incelek, nem is tudnék róla. Valami valóságshow-ban mondta ezt? Mert ott mindent mondanak, amivel eladhatják magukat.
5/19 anonim 

válasza:

A celebek mindent kitalálnak, csak hogy írjanak róluk..
6/19 anonim 

válasza:

Celeb pojácák. Ki a "fakkot" érdekelnek ezek? Szomorú, hogy ezek fújják a passzátszelet a médiában.
7/19 anonim 

válasza:

"Ugye a férfi annál értékesebb, annál alfább, annál macsóbb, minél több nőt gerincre vágott már. "
Inkább annál nagyobb nemi betegség esélyes, komoly kapcsolatra alkalmatlan kis féreg.
Soha nem kellett volna ilyen. A páromnak én vagyok az első, és sokkal értékesebb, férfiasabb, mint az ilyen h.ülyegyerekek.
Nekem ilyen ösztönöm nincs. Olyan van, hogy jóképű, értelmes férfiakhoz vonzódom, valamint ahhoz, hogy minél biztosabb legyek benne, hogy komolyat akar.
8/19 anonim 

válasza:

Bogi sírt miután megtudta. Akkor szerinted nőt a szemében?
9/19 anonim 

válasza:

Ez már nagyon durva! Én szkeptikus is vagyok vele. Minden egyes alkalommal húzta a strigulát? Lehet ebben egy kis feltűnési viszketegség is.
10/19 anonim 

válasza:

9 Azt mondanám neki, hogyha csak 5 perc volt minden nő, akkor nem nagy szám. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!