Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy Bochor Gábor szerint nem jön ki a matek Puskás Peti 400-500 szex kalandjára?
Amúgy ez mindenkinek a magánügye hogy hány nővel volt együtt.
Gondolom hogy ez a műsor nem este 11 után ment le adásban,akkor pedig a sok kisgyereknek ez a példa hogy akkor lesznek az élet császárai ha minél jobban pörgetik a számokat?
Nem hiába hívják ezt magánügynek,ez a szerencsétlen meg még büszkélkedett is vele a mostani barátnője előtt.
Gondolom milyen jó érzés volt neki belegondolni hogy ő az 501.ik
Elképesztőek vagytok. Én 1,5 év alatt, az egyetlen egyszer amikor tényleg ráfeküdtem a számokra, úgy voltam 15 nővel, hogy csóró egyetemista voltam 21-22 évesen kevés tapasztalattal. (Utána lenyugodtam, rájöttem hogy nem ez a legfontosabb a világon, már nem a számokat űztem.) De mondom ismerek olyan férfit, aki 24 éves és több, mint 100 lánnyal volt, illetve olyan idősebb srácot is, aki 24-25 évesen tartott 70-nél. És még mindig nem hírességekről, milliárdosokról, modell férfiakról beszélek.
Igen, egy hírességnek még a heti 1 is lehetséges. Mivel nem otthon ül és naponta találkozik akár tucatnyi olyan nővel, akik felismerik és a híressége miatt (is) vonzódnak is hozzá. Azután meg már csak az ő személyiségén múlik, hogy mit hoz ki ezekből a helyzetekből. A "csábítás" is teljesen máshogy működik egy híresség esetében, mint egy átlagos földi halandó férfinál, neki sokkal kisebb a hibázás esélye.
Én is túlzásnak tartom.
Ráadásul Bogi előtt volt egy 5 éves kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!