Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult veled már olyan, hogy később jöttél rá, hogy mégiscsak ő lett volna a legjobb választás?
Figyelt kérdés
Pont most vagyok ilyen helyzetben. Jól elvoltunk, de a nagy szerelem hiányában lemondtam róla és tovább keresgettem, de nem találtam olyan jót mint ő.2020. okt. 10. 12:11
1/9 anonim válasza:
Az én kedvesem már soha nem jön vissza! Tudni kell megbecsűlni a jót.
2/9 anonim válasza:
Ezt csak azért gondolod, mert nem találtál még mást.
3/9 anonim válasza:
Aztán amint megtaláltad volna a jobbat, dobtad volna ismét. Neked csak az egyedüllétnél lett volna jobb ő.
4/9 anonim válasza:
Volt egy lány, akivel csak barátok voltunk. Idővel kezdett eltolódni a dolog a kapcsolat felé. Még az előtt vissza vonulót fújt, mielőtt bármi komoly dolog történhetett volna. Néha eljátszok a gondolattal, hogy milyen lett volna össze jönni vele, de többségében egy kellemes emlékként maradt meg a barátságunk.
5/9 anonim válasza:
Én is ettől tartok és talán ezért nem szakítottam.
De légy bátor és légy nyitott a világra. Ne élj a múltban, mert ugyanúgy elköveted ugyanazokat a hibákat és belekerülsz egy mókuskerékbe.
6/9 anonim válasza:
Elő. Kis félreértés miatt szakítottam, meg se beszêltük. A büszkeségem szuperül megmaradt és jól magamra maradtam, nem találtam, nemhogy jobbat, de semmilyet sem helyette. Ilyen is van, senkit nem hibáztatok, csakis saját magamat. Szoktam is magamnak gratulálni, h ügyes voltál baromarc.
8/9 anonim válasza:
Nem, mert férfi vagyok. Mindig lecsapok minden lehetőségre.
9/9 anonim válasza:
Akkor kell tudni értékelni, megbecsülni a másikat, amikor, amíg ott van. Nem utólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!