Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan emberrel aki régen oxigénhiányos állapotban sok rossz döntést hozott? F43
Figyelt kérdés
2020. okt. 8. 12:25
11/13 anonim válasza:
Attól függ, mik voltak azok a hülye döntések, a párja inná-e a levüket, vagy volt-e közöttük olyan, ami nagy valószínűséggel etikailag nem lenne szimpatikus.
Én pl. nem jönnék össze olyannal, aki:
- ölt még embert tudatosan vagy gondatlanságból (ha önhibáján kívül, pl. ment, amikor zöld volt, és eléfutott egy idióta gyalogos, akinek pirosa volt, az nem ide számítom)
- állatot kínzott
- előző nőjét mindenkivel megcsalta, akinek luk volt a lába között
- erőszakolt már nőt
- bántott már gyereket
Az sem lenne szimpatikus, ha nagyon csóró lenne, és rajtam akarna nyerészkedni. Vagy ha van gyereke vmi őrült nőtől, aki fix., hogy pokollá tenné az életemet.
12/13 anonim válasza:
Engem az erdekelne, milyen rossz donteseket, es nem merulne fel az enyhito korulmeny. A rossz dontesnek ha rossz kovetkezmenyei vannak, azokon nem valtoztat, mi miatt.
13/13 anonim válasza:
Én sem vagyok penge bioszból, de ez azért ritka nagy ostobaságnak hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!