Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mit gondolnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit gondolnátok, ha egy régi, kedves exetek beszívecskézne egy tőletek régen kapott üzenetet?

Figyelt kérdés

Messengerre gondolok. Pár évvel ezelőtti üzenet. Mivel nekem még megvan, viszont nem tudom, ő tudja-e törölni a saját gépén, amíg ismerősök vagyunk? Tehát nem tudom, vajon megvan-e neki még az üzenet, amiket nekem küldött, mert ha nincs, akkor nyilván nem látja, ha utólag még reagálok rá. De most vegyük úgy, hogy meghagyta.

Én néha elszoktam olvasgatni az a pár sort, mert nagyon szép. Egyébként már volt párja, mikor írta és még van is neki. Sajnos rajtunk kívül álló okok miatt szakadt meg a kapcsolatunk..

Valahogy nem igazán sikerül újra felvenni egymással a kapcsolatot így sok év kihagyás után. Én nem akarok "rámenősnek " tűnni. Viszont azt sem szeretném, ha úgy érezné, nem érdekel már a személye, nem foglalkozom vele. De azok után, amik történtek köztünk, még mindig nem találom a középutat. Nem tudom barátságként kezelni, hiába próbálom. Személyes találkozás esélytelen.

2020. máj. 17. 16:10
 1/5 Lachesys ***** válasza:
100%

ennek mi ertelme amugy? minek szivecskezned be? szemelyes talalkozas eselytelen, baratok nem lesztek, szoval akkor megis minek eroltetni a kapcsolattartast?

tudja torolni maganal, szoval nem biztos, h megvan neki, de meg ha meg is van, akkor is max elkonyvelne h te szoktad ezeket olvasgatni.

2020. máj. 17. 16:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én minden ilyen régi üzenetet törlök.

Tehát észre sem venném ezt.

2020. máj. 17. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A sajat peldanyaval azt csinal az ex, amit akar, nem orizgetek semmit a multbol.
2020. máj. 17. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon rossz ötlet.
2020. máj. 17. 19:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Az azt jelenti, hogy te szeretnél valamit. Fontos tudni, hogy a férfiaknál mást jelentenek a dolgok, mint a nőknél. Ezt sajnos sok nő nem tudja. tehát ha tetszik valami, nem jó, ha szívvel jelöli meg a nő a FB-on, vagy messengerben, mert a férfi ezt közeledési szándékként tekinti, míg a nők egymás között simán csinálnak ilyeneket, mert érzelmi lények. De ha szeretnél vele beszélni, miért nem írsz neki inkább? Félsz? Meg szabad kérdezni néhány részletet? Privátban is megírhatod. ;)

Szép estét neked! ;)

2022. máj. 26. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!