Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elb*sztam? Vagy Ő egy k*csög?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elb*sztam? Vagy Ő egy k*csög? Vagy mi ez az egész? 17/L FONTOS!

Figyelt kérdés
Sokszor bámult,csikizett,átkarolta a kezem,elkérte a számomat,hívott futni..Nos a gond az,hogy nem adtam meg a számomat,és nem mentem vele futni.Pluszba meg hülyéskedtem egy sráccal előtte..Aztán egyre kevesebbszer néztem rá,meg ő is rám..Elbizonytalanodtam..:/ Aztán írtam neki,bunkó volt...Most megint beszélgettünk,aranyos volt..Aztán nem keresett 1 hétig,nem bírtam és írtam neki..Megint alig beszéltünk..Jó szartam rá..Ekkor elhívott filmet nézni...Elvoltunk,de először igencsak nehezen ment a beszélgetés..Végig meséltem,kérdeztem stb..Aztán amikor kifogytam 1 perces kuss,aztán megszólalt..Mind1 utána feloldódtunk kicsit,bár társasággal voltunk akkor már és nem egyedül..Azóta nem beszéltünk,bár azóta fent se volt nagyon msn-en..Szerintetek??Fura ez az egész.. O.o Tetszem neki csak fél?Esetleg..? Mi lehet vele??
2010. aug. 8. 10:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Azért nem akar pofára esni megint, mert egyszer már szórakoztál vele és kikosaraztad! Önérzet is van a világon! Sajnos ezt elszúrtad, majd lesz más!
2010. aug. 8. 12:31
 12/20 anonim ***** válasza:
Sztem nem naon erdekli már öt ez az egesz :) Probalkozott , falba ütközött .. en se nyomulnek nagyon sokaig egy csajra :P :))
2010. aug. 8. 13:05
 13/20 anonim ***** válasza:
A fiúk nem nagyon szeretik, ha kitérnek a meghívás elől, ha - ahogy te fogalmaztál - szarnak rájuk. Ahogy azt előttem írták, bántja a büszkeségüket. Szerintem néha tesz még egy-egy gesztust feléd hátha alapon, de ha valamit akarsz, akkor neked kéne egyértelműbb jeleket adnod. Ha nem teszed, a srác keres mást.
2010. aug. 8. 13:16
 14/20 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam hogy talán suliban nézem,mosolygok rá sokat,stb...:) Vagy ha beszélgetünk,akkor is kedves leszek stb..Én próbálkoztam már,aztán elhívott..Azóta nem beszéltünk..
2010. aug. 8. 14:45
 15/20 anonim válasza:
Szerintem menj el mind a kettővel randizni és amelyikkel jobban érzed magad azzal gyere össze.
2010. aug. 8. 15:30
 16/20 A kérdező kommentje:
...Egyik biztos csak barát..Nem hülyítem,hogy randizok vele...
2010. aug. 9. 23:44
 17/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 11:28

igaza van !

2010. aug. 10. 00:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha ennyiszer kikosaraztad mégis mit vársz?
2010. aug. 10. 01:16
 19/20 anonim ***** válasza:
te nem adtad meg a számod, megértem ha szarik a fejedre te mocskos ri banc.
2010. aug. 10. 02:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem ő köcsög, TE vagy az!
2010. aug. 12. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!