Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elb*sztam? Vagy Ő egy k*csög? Vagy mi ez az egész? 17/L FONTOS!
lehet azért bámul mert csodálkozik hogy egy olyan lány mint te mit akarhat tőle
és az olyan alatt RANDÁT értek
"Sokszor bámult,csikizett,átkarolta a kezem,elkérte a számomat,hívott futni..Nos a gond az,hogy nem adtam meg a számomat,és nem mentem vele futni."
Ezt most nem értem. Nem fogadtad el a meghívásait, de mégis ő kell neked??? Vagy a mi f*sz van?
Ezek után mégis mit vársz??? Ha velem ezt csinálná egy r.i.b.a.n.c, otthagynám és keresnék valakit aki nem utasít vissza.
IGEN, elbasztad.
Lehet nem egyszerű dolog, de nekem működik :
-ha nem akarok semmit egy pasitól csak szimpla barátságot, akkor kezdetektől a két lépés távolságot megtartom és megtartatom , így nincs mit félreérteni a másik félnek , nem viselkedek úgy, hogy azt érezné lehet más is ...
- ha tetszik a pasi azt a tudtára is adom, nincs távolságtartás és ebből ők is veszik a lapot !
Nálam már ez az első pillantásnál eldől, ha megfog vmi a pasiban akkor lehet több és engedek is többet, ha nem fog meg semmi, akkor nem engedem közel magamhoz és nem szórakozok vele !
Hát a szegény srác helyében én sem tudnám most, hogy mi is van .....
szerintem ha akarsz tőle valamit, akkor írj rá msn és hívd el sétálni vagy vhova és mond el neki, hogy ezt szeretnéd tisztázni és kész ennyi !
Ez nem ilyen egyszerű..:(
Osztálytársam,és haverja meg szerelmet vallott..Ő is osztálytárs..A srác is fura,és én már 3x-4x ráírtam msn-en,sms-t is írtam(amire szart válaszolni,aztán azt mondta hogy nem kapta meg)... Nem értem..:/ Suliban max még próbálkozok,de nem tudom én se hogy mi van..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!