Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szükséges, hogy legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szükséges, hogy legyen párod?

Figyelt kérdés

A legtöbb ember számára alapvető igény, hogy legyen társa.

Hogyan tudnád megfogalmazni, hogy miért van szükséged rá?

2020. okt. 7. 10:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
Mentálisan ép, normális embernek nem szükséges. Egy bónusz, jó, ha van egy jó kapcsolat és egy szerető társ, de nem létszükséglet. Pont emiatt a hozzáállás miatt nem ragadnak bele szar kapcsolatokba és nem jönnek össze akárkivel, csak hogy ne legyenek egyedül.
2020. okt. 7. 11:34
 12/17 anonim ***** válasza:
63%

Akkor íme az én állításom:

Kivételek mindig vannak, akárkikről illetve akármikről legyen szó. (tehát nem igaz, hogy az ember társas lény, mert nem mindegyik az)

2020. okt. 7. 11:38
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Hogy legyen kit dugni.
2020. okt. 7. 11:42
 14/17 anonim ***** válasza:
75%
Mert az ember társas lény és pont. Lehet tucatnyi racionális indokot felhozni, mit pl. állandó szexpartner, meg családalapítás céljából, meg a terhek megosztása, meg állandó partner, mindig van akivel megoszthatod örömöd/bánatod stb. de... Egyszerűen belülről jön, hogy jó valaki mellett ébredni, vele lenni (de nem állandóan - énidő ugyebár) - ha szerelmes leszel akkor érezni fogod és nem keresel hozzá indokokat.
2020. okt. 7. 13:17
 15/17 anonim ***** válasza:
79%

Mert igazán tartalmas életet élni csak naggggyon naggggyon kevés ember tud egyedül.

Én próbáltam egyedül is, házasságban is. Egyik sem az igazi. Én abban hiszek, hogy viszonylag függetlenül tudjak társas lény maradni... nehéz, de nem lehetetlen.

Pl gyereket sem akartam majdnem 40 éves koromig. Aztán 43 évesen nagyon "hirtelen" apa lettem, de akartam is.

Ma reggel vittem a 4 éves fiamat oviba. Ahogy a kezemet fogta, ahogy az udvaron az élményeit mesélte, ahogy gyermeki őszinte szeretettel nézett rám... szóval akkor ott hirtelen megérintett az élet egyik nagy értelme!!!

2020. okt. 7. 13:23
 16/17 anonim ***** válasza:
73%

Már a kérdést sem értem, ugyanis azt, hogy beleszeretünk valakibe, nem a szükség hozza, hanem kialakul. Ennyi erővel megkérdezhetted volna azt is, hogy minek az embereknek barát?

Mivel a nap nagy részében mindenki több száz emberrel találkozik, kialakulnak barátságok, kapcsolatok, kötődések. Ez természetes velejárója az életnek. Kinek több, kinek kevesebb, és vannak, akik egyedül érzik magukat a legjobban.

2020. okt. 7. 13:36
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Számomra nem szükséges.

Ha megismerek valakit aki szimpatikus akkor evidens, hogy szeretnék több időt tölteni vele. Ha úgy gondolom, hogy jól tudnánk együtt élni, akkor hajrá.

De ha nincs senkim akkor nem görcsölök ezen, hogy jajmiértnincs és nem is próbálok aktívan keresni valakit.

Úgy általánosságban szerintem az emberek azért tartják szükségesnek, mert ez a norma. Ha az életed nem követi a tanulás > jó munka > kapcsolat > házasság > közös ház > gyerek vonalat, akkor már fura vagy.

2020. okt. 7. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!