Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szükséges, hogy legyen párod?
A legtöbb ember számára alapvető igény, hogy legyen társa.
Hogyan tudnád megfogalmazni, hogy miért van szükséged rá?
Mert az ember társas lény szellemi, lelki, és fizikai téren is.
De nem, nem szükséges, hogy legyen. Boldog, kiegyensúlyozott életem van egyedül is, ott van a családom, a barátaim, a hobbijaim, a sport, a karrier. Nem rossz ez így, de még jobb, ha van kivel megosztani az örömöt, bánatot, az időt.
"Az ember társas lény"
Minden pasi disznó, minden nő r*banc, minden cigány bűnöző és stb. és stb...
munkatársaim is belém álltak, hogy miért nincs? Meg, hogy bu*zi vagyok-e?
Megmagyarázni nem akarom vadidegen emberek, meg kik ők nekem?
Pedig párszor megfogadtam, hogy bekamuzok egy bnőt. Majd gyakorolnom kell tükör előtt. :D
#7: amíg a minden férfi szemét, minden nő prosti sorozatra semmilyen bizonyíték nincs, szimpla közhelyek, addig az "ember társas lényre" elég sok kutatást találsz, például depresszió, várható élettartam, etc.
Ahogy egyébként egy csomó másik élőlénynél sem vitatjuk el, hogy társas lény, fejlett szociális érzékkel és igénnyel (a delfinektől a lundákon át), addig az embertől sem kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!