Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szükséges, hogy legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szükséges, hogy legyen párod?

Figyelt kérdés

A legtöbb ember számára alapvető igény, hogy legyen társa.

Hogyan tudnád megfogalmazni, hogy miért van szükséged rá?

2020. okt. 7. 10:27
1 2
 1/17 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Mert szeretet hiányom van meg azért jó érzés ha van valakid meg szeretnek
2020. okt. 7. 10:31
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
Az ember is az állatoktól származik, bennünk is van valamilyen szinten párválasztási ösztön. Biológiai oka a fajfenntartásból ered. Van, akiben nincs ez meg, manapság ez egyre gyakoribb.
2020. okt. 7. 10:31
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Egyrészt szeretem a szexet. Azt is szeretem, ha van kihez bújni és ha van akivel meg tudom beszélni az életem összes dolgát. Jó, ha valaki örül nekem és van kire gondolom, ha rossz kedvem van 🙂
2020. okt. 7. 10:38
 4/17 anonim ***** válasza:
78%
Szex, vki vár haza, egyedül semmi nem jo mint tarsakkak
2020. okt. 7. 10:45
 5/17 anonim ***** válasza:
86%
*semmi nem olyan jo
2020. okt. 7. 10:45
 6/17 anonim ***** válasza:
92%

Mert az ember társas lény szellemi, lelki, és fizikai téren is.

De nem, nem szükséges, hogy legyen. Boldog, kiegyensúlyozott életem van egyedül is, ott van a családom, a barátaim, a hobbijaim, a sport, a karrier. Nem rossz ez így, de még jobb, ha van kivel megosztani az örömöt, bánatot, az időt.

2020. okt. 7. 10:59
 7/17 anonim ***** válasza:
18%

"Az ember társas lény"

Minden pasi disznó, minden nő r*banc, minden cigány bűnöző és stb. és stb...

2020. okt. 7. 11:03
 8/17 anonim ***** válasza:
38%
Jin és yang
2020. okt. 7. 11:04
 9/17 anonim ***** válasza:
26%

munkatársaim is belém álltak, hogy miért nincs? Meg, hogy bu*zi vagyok-e?

Megmagyarázni nem akarom vadidegen emberek, meg kik ők nekem?

Pedig párszor megfogadtam, hogy bekamuzok egy bnőt. Majd gyakorolnom kell tükör előtt. :D

2020. okt. 7. 11:20
 10/17 anonim ***** válasza:
70%

#7: amíg a minden férfi szemét, minden nő prosti sorozatra semmilyen bizonyíték nincs, szimpla közhelyek, addig az "ember társas lényre" elég sok kutatást találsz, például depresszió, várható élettartam, etc.

Ahogy egyébként egy csomó másik élőlénynél sem vitatjuk el, hogy társas lény, fejlett szociális érzékkel és igénnyel (a delfinektől a lundákon át), addig az embertől sem kellene.

2020. okt. 7. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!