Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket mennyire zavar ha fogszabis egy lány?
És ha összejönnétek egy fogszabis csajjal, az mondjuk nem lenne számotokra ciki a barátaitok, vagy a családotok előtt?
kort és nemet is írjatok lécci!
miért lenne ciki? dehogy én kíváncsi vagyok rá milyen lehet a szájában lenni még nem volt olyan barátnőm : )
leszel?
bár lány vagyok,de szerintem cikizésre ad okot, ha: a lány csak nyitott szájjal mászkál emiatt, ha nagyon rontja a beszédét-nagy pöszeséget okoz,és ha a nyál is kiszökik beszéd közben a szájból. ezekre vigyázva, mellőzve nemgáz
az nagyobb cikiség szerintem ha a lány fogai ápolatlanok, kuszák.
ha természetes a szájszerkezeted akk egyáltalán nem gáz sztem ez senkit nem zavar...mert a szerelemed nem érdekli a fogszabályzó ha igazán szeret 15/f
ja és ilyen apró dolgok miatt ne izgulj nem ezen múlik a boldogságod;)
Nem zavar, nekem is van. Képzeletben mindig jó eljátszani vele hogy egy fogszabályzós lánnyal jövök össze, akivel összeakadunk egy csók közben.
Csak akkor zavaró máson, hogyha látom hogy nem békélt meg vele. Egy haveromnak is van, aki állandóan feszeng emiatt, meg hülye arcokat vág, próbál nem nevetni, hogy ne látszódjon neki, szóval minden hülyeséget csinál, hogy úgy tegyen mintha ott sem lenne neki. De szerintem ez a legnagyobb hülyeség, a legjobb, ha mindent ugyanúgy csinálsz, mint előtte (kivéve az evést :) ).
nekem az első barátnőm fogszabályzós volt, és egyáltalán nem zavar, neki különösen jól állt
ha valamelyik barátom szóvá tenné, hogy úristen, fogszabályzós lánnyal jársz, azt hiszem nem sokáig maradna a barátom :) de egyébként nem érdekelne más véleménye, az én barátnőm nem az övé, akkor nem mindegy? hadd döntsem már el én, hogy kivel járok
F/17
egyáltalán nem zavarna, viszont ha ilyen agyhalottul beszél, hogy fogszabis, egyből dobnám.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!