Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nőknek kizárólag a jóképű férfiak tetszenek?

Figyelt kérdés
2020. okt. 4. 15:10
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
*Ezzel szemben a nők
2020. okt. 4. 20:52
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Ott tévedsz el, hogy NEKED hetero pasiként nem létezik átlagos férfi, se helyes férfi, se semmilyen. Mert hiába látod, hogy valaki esztétikusan milyen, nem szexuális, romantikus szemüvegen át látod.

Hetero nőként én azt a nőt mondom szépnek, akire hasonlítani akarok. És ez nem biztos, hogy ugyanaz, aki mondjuk neked tetszik. Nem azt tartom szépnek, akivel dugnék, mert nem dugnék nőkkel.

2020. okt. 4. 21:30
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Abban van igazság, amit írsz, kérdező, de remélem tudod, hogy ennek nem olyan oka van, hogy a férfiak "rendesebbek", nemesebb lelket. Egyszerűen ez a biológiai program. Viszont a legtöbb, ha átlagos nővel összejön kapcsolatra, simán csorgatja a nyálát a szebbekre, és akkor ott vagyunk, ahol a part szakad. Én biztos nem viselném ezt el a páromtól, és én sem tenném ki ennek.
2020. okt. 4. 21:50
 34/38 Andi80018 ***** válasza:
Nem akarnak csúnya gyereket. :-D Pláne, ha lány, mert akkor tuti az apjára hasonlít. :-)) Egyébként kinek mi a jóképű. Ami nekem az, másnak nem. Ugyanígy a férfiaknál is.
2020. okt. 18. 22:25
 35/38 anonim ***** válasza:
34%

"Szerinted a férfiaknak nem csak a csini, szép, aránylag jó alakú nők tetszenek?!"

Van olyan ferfi ismerosom, akinek a 100kg feletti csajok tetszenek, ami minden, csak nem "jo alaku"....

Az a helyzet, hogy a nok izlese uniformizalt, addig a ferfiake valtozatos.

36F incel

2020. okt. 19. 06:42
 36/38 anonim ***** válasza:
Kifinomult ízlésük van
2020. okt. 19. 09:21
 37/38 anonim ***** válasza:
0%
Ha a nőknek uniformizált ízlése van, nagyon könnyű felszedni őket. Ha a férfiaknak változatos, nagyon megválogatják, kivel jönnek össze. Fedi ez a valóságot?
2020. okt. 19. 09:26
 38/38 anonim ***** válasza:
50%

"Ha a nőknek uniformizált ízlése van, nagyon könnyű felszedni őket"

Persze, ha 190 centis, kigyurt, gazdag menocsavo vagy, akkor siman.

2020. okt. 19. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!