Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nőknek kizárólag a jóképű férfiak tetszenek?
A kérdezőt az frusztrálja, hogy a nagyon jó nőknek csak a jó pasik kellenek.
Cicamica, nagyon jó csaj nem jár bárkinek:)
De kérdezz meg egy nőt: Ők ugyanígy panaszkodnak, hogy egy nagyon jó pasit szinte képtelenség megszerezniük komoly kapcsolatra.
#12 mutatnál képet cicamicáról? Kíváncsi vagyok mit értesz nagyon jó nő alatt. Garantálom, hogy krvára el vagy tévedve. :)
Várom a képet.
"De kérdezz meg egy nőt: Ők ugyanígy panaszkodnak, hogy egy nagyon jó pasit szinte képtelenség megszerezniük komoly kapcsolatra."
A nőkenek az a baja, hogy a Jópasi™ nem telepszik le mellette, hanem tovább áll és jön a következő nő, hosszabb-rövidebb ideig mellette marad majd ismét tovább áll. A másik oldalom meg ott van a nem jópasi, akinek semennyi időre nincs kapcsolata, mert nem jön be a nőknek. Érzed a két helyzet közötti különbséget? Ugye érzed...
Válaszolok őszintén: Mert szeretnék fizikailag is vonzódni a páromhoz, ez alapvető ahhoz, hogy valakivel párkapcsolatot akarjak és élvezzem a szexet. Emellé lelkileg is egyezni kell.
Találtam ilyen párt, nem is minden egyes nő szerint jóképű a párom, de nekem pont ideálom, nagyon tetszik, és belsőre is összeillünk.
Volt előtte olyan párom, aki nem tetszett külsőre, de először azt hittem, hogy belsőre igen, majd kiderült, hogy belsőre még rosszabb, mint külsőre, de olyan is volt, aki jóképű volt, de belül egy kalap kaki. Mindkettővel vége lett, és utána jobban válogattam már, és így találtam meg a páromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!