Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkeresnétek? (rövid kérdés)
Figyelt kérdés
nagyon hiányzik,de kb 2 hónapja közöltem vele,hogy hagyjon békén és ne is keressen többet stb.. tiszteletben is tartotta,azóta egy szót sem hallottam felőle,csak névnapomra írt egy smst.viszont nagyon hiányzik :( de nem nézne ki hülyén hogyha én keresnem miközben én küldtem el ?:S..2010. aug. 7. 22:46
1/11 anonim válasza:
de. ha megfőzted akkor idd meg a levét.
2/11 anonim válasza:
Szia! Nézd, mindenki követ el hibákat, még te is. Nem, nem nézne ki hülyén. Nem szégyen bevallani, ha rosszul döntöttél, csak akkor most légy biztos a döntésedben, ne nosztalgia vagy pillanatnyi fellángolás legyen :)
3/11 anonim válasza:
Egyet értek az előzővel!
Írj neki egy smst ha biztos vagy a dologban, aztán meglátod mi lesz!:)
4/11 A kérdező kommentje:
tudom,hogy én voltam a barom és már régóta tervezem,szóval nem fellángolás :D csak félek :(
2010. aug. 7. 22:50
5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :]
2010. aug. 7. 22:50
6/11 anonim válasza:
milyen idős vagy ha szabad megtudnom am sztem írj neki : )
7/11 A kérdező kommentje:
17 vagyok :)
akkor összegyűjtöm a bátorságomat és ma vagy holnap írok neki egy smst.csak ne félnék ennyire:\ meg remélem még nincs barátnője:(
2010. aug. 7. 22:54
8/11 anonim válasza:
am sztem írj neki holnap aludj ráeggyet gondolod át stb...:)
9/11 A kérdező kommentje:
szerintem is ez lesz a legjobb:)
köszönöm :]
2010. aug. 7. 23:05
10/11 anonim válasza:
keresd meg mindenképp. Mi pasik megbocsájtóak vagyunk. Érdekes, ez már az ezredik olyan kérdés, amikor egy lány visszautasit valakit, majd keresi utólag. Lehet, hogy ezért nem kell egy női "nem" től megijedni a pasiknak? Ez a válasz arra, hogy miért nyomulnak tovább a pasik még egy elutasitás után is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!