Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől fájhat neki? Hogy vehetném rá hogy elmenjen egy dokihoz, vagy legalább mondjon róla valamit, mégsem nekem kéne felhoznom.
Figyelt kérdés
szóval járok egy 17 éves fiúval,és olyan 3hónapja élünk szexuális életet,de néha félbe kell szakítanunk az aktust mert a barátom szól hogy valami szúr / fáj neki,meg van olyan sokszor hogy csak simogatom a péniszét és mondja hogy várjak egy kicsit,és utána már jobb szokott lenni de utána már felsem hozzuk,hogy mi történhetett mert gondolom kínosan érinti.2010. aug. 7. 22:36
1/5 anonim válasza:
Ha szereted, és fontos neked ez a srác , miért ne vethetnéd fel , hogy menjetek el orvoshoz:)) lehet nem is nagy a baj:) De mi van ha mégis? Szóval vesd be a női praktikákat , fogd kézen és vidd el:)
2/5 Tomazolika válasza:
Rossz hírekkel kell hogy szolgáljak ! le fog neki ESNI, nincs több szex!
na a hülyeségen kívül orvos nem vagytok már gyerekek meg kell értenie, neki is jobb lesz most akkor élete végéig maradjon ilyen mert kínos! állj a sarkadra és irány a doki !
3/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, ha felhozod neki ezt a témát.Egy kapcsolatban szerintem, mindenről lehet és kell is beszélni!
Ez az ő érdeke is, vedd rá és irány a doki.
4/5 A kérdező kommentje:
ő egy hisztis,rosszab mint a mi XD szóval tudom mennyire nem menne el és hogy mindent magára vesz.Például ha mondom hogy menjünk el akkor sértődés lesz belőle /:
2010. aug. 7. 23:18
5/5 anonim válasza:
egoizmus...büszkeség..nem éppen a boldog élet felé vezető út..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!