Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nevetett ki a párom apja?
Ma mutatkoztam be a barátom apjának. A barátom 21 én 20 az apja kb 50 éves.
Csókolommal köszöntem neki és kb a képembe röhögött.
Annyira szarul esett, hogy majdnem elsírtam magam.
Nem akartam egyből hellózni a jó napotot meg túl idegennek találtam ezért mondtam csokolomot.
Amikor elköszöntünk sziát mondtam és egyből mondta, hogy ez már jobban tetszik, a barátom meg leszólt hogy szerinte ez bunkó volt.
Annyira kellemetlenül erzem magam hogy nem is tudom mit mondjak neki legközelebb..
Csókolomot max öreg néniknek köszönünk, nem a párunk apjának. A szép napot elég univerzális, nem kell annyira a jó napotra hagyatkozni. De azért te is bunkó vagy, hogy szó nélkül letegezted az apját.
Jó napot kívánok, vagy szép napot, addig, amíg nem mondja hogy tegezd.
Nekem a párom előre szólt, hogy a családja nem fog örülni ha magázom őket. Mondom oké, de most találkozunk először, 40+ mindenki, nem fogok egyből sziázni. Köszöntem egy jó napottal, nevettek hogy jajaj ők még nem öregek, tegezzem őket. Így egyből megvolt a tegeződés és senki nem volt bunkó.
1. alapból bunkó volt az apósjelölt, hogy ílyen megalázóan bánt veled;
2. Felnőtt nő felnőtt férfinak ne köszönjön csókolomot, hanem jó napot kívánok-ot.
És egyébként férfiként nem a barátod apjának kell felajánlania a tegeződést, hanem nőként neked.
Apósod laza, jófej ember. :)
Te zavarban voltál, de nem vette tragédiának, neked sem kellett volna.
Barátod egy paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!