Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szivatásokat ismertek táborokban?
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok, hogy bekenjük fogkrémmel, budipapirt rakunk a szájába, zacskót húzunk a fejére miközben alszik.
Jöhetnek extrém ötletek is. 15F
2010. aug. 7. 21:38
42/49 anonim válasza:
a zacskós hülyeséged felejtsd el sztem, a többi meg hát szivatás mértékének kérdése
43/49 A kérdező kommentje:
Mert 45 -en hely van a buszon és jön vagy 6-7 tanár. De volt olyan év is amikor csak 20 gyerek jöhetett(nem tudom miért). Szóval ide nem jöhet sok gyerek és sokan akarnak jönni. De én már 4 éve megyek szóval én már hozhatok néhány havert. De azt állitom, hogy ez a legjobb tábor amibe valaha voltam, pedig sokban voltam már.
2010. aug. 14. 23:14
44/49 anonim válasza:
Éjszaka amikor már alszik --> Lavorba víz, Kezét bele a lavorba:DD
Bepissent
45/49 anonim válasza:
Ráhúztok a wc-re folpakkot és amikor kuláznia kell akk feltartjátok és amikor már nagyon kell neki bemegy gyorsan leül és :D
46/49 anonim válasza:
Mi sátorba voltunk lányok, és reggelre mire felébredtünk kint az udvaron találtuk magunkat.. persze a fiúk műve volt..
47/49 anonim válasza:
mondjuk én ilyeneket biztos nem csinálnék,hogy szaros papir a szájba meg ilyenket.azért neked se esne jól,ha szaros papírral ébrednél a szádban. de én is tudok egy pár trükköt.. 1.fogkrém a tusfürdőbe 2. átlátszó lakk a szappanra.. 3.szemcerkával bajuszt vagy smiley az arcra,homlokra stb.. 4.kifestés! :D
48/49 anonim válasza:
Recskázzakok egy kottonba és rakjátok egy srác ágya mellé,de ha recskázni nincs kedvetek fehér tusfurdő is megteszi.
Majd jól le fogják őt cseszni a tanárok
49/49 anonim válasza:
Na sikerült megsunázni a szomszéd csajokat ? :D Ha igen írd már le hogy hogy :DD Egyébként amikor mi kisebbek voltunk és nem lehetett piálni a táborban akkor becsempésztünk pár üveg sört és miután megittuk belehugyoztunk,kiraktuk az ablakba,hogy meghűljön / a sör szaga elnyomja a pisi szagát / és odaadtuk a gyíkoknak :D Az egyik azt mondta miután belekostolt,hogy ez megromlott xDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!