Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a francot csinálhatnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a francot csinálhatnék?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, és van egy exem. Az exem még nálam lakik, nem igazán van pénze albérletre, viszont napi szinten marjuk egymást, kikészít ez a dolog főleg azért, mert a mostani párom kezd türelmetlen lenni jogosan, hogy miért lakik még nálam az exem. Az exemnek adok pénzt is ha kell, segítek neki költözni is, nem akarok szemét lenni, így ezért is hagytam hogy maradjon amíg nincs pénze, de úgy érzem picit visszaél ezzel a, dologgal már és mintha direkt húzná az időt hónapok óta.A fejemhez van vágva, hogy szemét vagyok mert kidobom őt, holott ez nem így van, szerintem nagyon is türelmes vagyok, csak ultimátumot kaptam már a páromtól... Erre az a válasza az exemnek, nem igaz, hogy most is magamra gondolok, nem rá.
2020. okt. 3. 08:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
75%
Hat en biztos h kipenderitettem volna a pasim szuret ha az exe meg ott lakna vele.. Milyen dolog ez?? Oke h nemnakarsz szemet lenni de konyorgom.. Igy aztan elvesz a bizalom nagyon hamar.. Gondolj bele ha a bnod lakna az exevel.. Orulnel neki?
2020. okt. 3. 16:48
 22/22 anonim ***** válasza:
Azta, igaz ez egy régebbi kérdés de nagyon hasonlít a mi esetünkre az exemmel, habár elvileg ő nem akarta hogy elköltözzek meg nem hónapokig laktam még a házban hanam konkrétan csak 1 hónapig. Attól függetlenül éreztem én, hogy el kell jöjjek minnél előbb kértem időt is, hogy legyen elég pénzem kaucióra, de végül is tőle kértem/kaptam es amint ez megvolt párnapon belül el is jöttem, hogy ne szakítson vele a lány. Nálatok végül mi lett? Elköltözött végül az exed? Mondjunk a mi esetünkben konkrétan 1 hónapot laktam még ott miután megtudtam hogy van más is. De ha nem segített volna pénzzel nem lett volna hova mennem.
2020. dec. 28. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!