Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire valódi jelenség,hogy minden pasinak a huszonéves lányok kellenek?
Szerintem aki gyakorizik érti,hogy miből indul a kérdés.
Én 22 éves lány vagyok szóval nem féltékenységből kérdezem.
És privátokra sem válaszolok.
Csak néha amikor olvasom 30-40 éves kérdezőknél vagy válaszadóknál,hogy nekik huszonéves lány kell.Meg ők a célközönségük stb. olyankor így beparázok,hogy most élem az egyetlen kívánatos éveim és utána temethetem magam? Most ne értsetek félre...én nem negyvenes pasikkal akarok összejönni és félek,hogy 8 év múlva nem fogok kelleni nekik.
Csak azt nem értem,hogy sokan akarnak 20-25 éves csajt.De miért?
Mert amúgy szerintem kicsit túl van misztifikálva ez a kor.Van olyan 30+os nő aki szexibb mint én és lehet szexuálisan is tapasztaltabb.
Sok lánynál még az sem hozható fel,hogy fiatal punci mert több mindent megélt szexuálisan mint egy 40 éves nő.:D
Nyugtassatok meg,hogy csak ez csak egy ilyen gyakoris ferdítés és ez nem jellemző az emberekre.
Biológiai tény, hogy egy nő kb. 25 evésen van a csúcson termékenység szempontjából.
És mivel a férfiak elsősorban a szépségre és fiatalságra mennek, ezért egy húszon éves nőt soha nem fognak "kirugdalni az ágyukból".
Én is úgy gondolom, hogy a 23-25 a lehető legideálisabb kor (persze elméleti síkon), mivel ekkor már általában érettebb a gondolkodásuk, de még mindig elég fiatalok és hamvasak. Ez nálam még nem is jelent óriási korkülönbséget. 6-7 év még nem olyan gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!