Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan problémám lenne, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan problémám lenne, hogy valamiért féltékeny vagyok a barátnőm volt párjaira. Tudom, hogy ez butaság meg nem szabadna, de ha az eszembe jut akkor ideges is vagyok ez miatt. Mit tegyek ez a dolog ellen?

Figyelt kérdés

2020. okt. 2. 15:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Mire gondolsz akkor amikor rádjön? A te önértékelési problémádból fakad!
2020. okt. 2. 15:17
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Dugd szorgalmasan, majd elmúlik.
2020. okt. 2. 15:17
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Mert tudod, hogy kevés vagy hozzá képest.
2020. okt. 2. 15:23
 4/13 A kérdező kommentje:

Amikor az eszembe jut, akkor zavar.

Mert ismerem az illetőt, és az van a fejemben hogy miért volt pont vele?!

Nincs probléma az önértékelésemmel, és nem is érzem magamat kevésnek hozzá.

Pont amiatt szeretnék ezen változtatni, hogy véletlen se veszekedjünk az én fa*zságomon.

Erre szeretnék tanácsokat.

2020. okt. 2. 15:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem volt egy hülye kalandod sem?

A párom nekem is mondta már, hogy fúj kivel randizgattam előtte. És így visszagondolva tényleg magam sem értem mit láttam benne anno.

Ugyanúgy neki is van egy lány akivel találkozgatott és én sem értem. De nem zavar, miért zavarna? Nem is beszélgetnek.

2020. okt. 2. 15:43
 6/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló 15:43

De igen volt.. és tudom hogy hülye vagyok.. pont ezért szeretnék tenni ez ellen már nagyon ritkán jut az eszembe, de van hogy néha mégis.

És teljesen szeretném elengedni ezt a témát

2020. okt. 2. 15:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Menj el pszihológushoz... Még csírájában old meg később rosszabb lesz.. Általában gyerekkori megoldatlan trauma a kiváltó ok.
2020. okt. 2. 15:56
 8/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó.

Ezzel az a bajom, hogy apszolult nem érzem azt, hogy szükség lenne erre, mivel magabiztosnak érzem magam meg hasonlók annyira amennyire kell.

Ez ilyen pillanatnyi dolog 10percig mérges vagyok emiatt, de ez is egyre ritkább. Aztán megnyugszom és magamnak mondom is, hogy minek voltam ezen a butaságon ideges?!

2020. okt. 2. 16:07
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát h ha magabiztos vagy

Akkor nem vagy féltékeny. Ez az önértékelésből fakad.

En sose voltam az. Minek??

Aki akar ugy is megy

Es ez ellen nem lehet mit tenni 😐

30 N

2020. okt. 2. 16:39
 10/13 A kérdező kommentje:

Igen, ez igaz.

Meg piszkosul fiatal vagyok még, így nyilván erett nem vágnék.

Csak próbálok változtatni ezen, mert ha nem muszáj nem akarok veszekedni, butaságokon.

2020. okt. 2. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!